Младенов гушка комисионни от трансфери на "Армията"

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов прибира солидни суми от трансферите на “Армията”. До сега той  се е облажил с 10 000 евро комисиона по сделката с футболиста Нилсон Антонио. В момента чака втори транш на същата стойност, пише вестник "7 дни спорт".

Камен Алипиев закри игрите и закопа туширана България

След страхотния спектакъл на олимпийските игри и феерията от фойерверки на финала Камен Алипиев заби вдън земя цялата държава. С риск да не бъде на работа в държавната БНТ, журналистът си позволи да каже две изречения на фона на проглушителните салюти в последните минути на игрите в Лондон.  

Германия капитулира! България на полуфинал!

Българските волейболисти прегазиха германците с 3:0 и се класираха на полуфинал на олимпийските игри. Нашите момчета буквално размаха немците и ще се срещнат с Русия  в борбата за финала. Лъвчетата ни за пореден път показаха, че заслужават да са на върха след страхотната игра на всички момчета. Те успяха да поставят на колене освен Германия, италианците и поляците. Нашите натупаха германците с 25:20, с 25:16 и 15:14.

Стойчо Младенов: ЦСКА играе с 11,5 полеви футболисти

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти след традиционния тур на клубния музей, който правят "армейците" преди началото на всеки сезон. Наставникът заяви, че има само 11 полеви играчи за мача с Литекс в Ловеч в събота и напомни, че той, Ангел Грънчов и Анисе Абел имат наказания от миналия сезон.

Тервел Пулев спечели първи медал на Олимпиадата (ВИДЕО)

България вече има първия си сигурен медал от Олимпиадата в Лондон! Нашият представител в боксовия турнир в категория до 91 килограма на игрите в британската столица - Тервел Пулев, със сигурност ще вземе отличие, след като се класира на полуфинал побеждавайки на четвъртфинала представителя на Аржентина Ямил Пералта Хара по точки - 13:10.

Таню Киряков: Не гледам Олимпиадата, писнало ми е

Не гледам Олимпийските игри в Лондон, писнало ми е вече. Искам да махна всичко негативно, за да мога да взема правилното решение какво трябва да правя. Гледах само Данчо Йовчев, той е вече на 39 години, но е перфектен. Данчо е един титан. Това заяви от студиото на Нова ТВ Таню Киряков, олимпийски медалист по стрелба.

Владо Николов и дебютантът Скримов разбиха Англия с 3:0

Волейболните ни национали започнаха с победа участието си на олимпийските игри. Лъвовете смазаха тима на домакините от Великобритания с 3:0 гейма. Възпитаниците на Найден Найденов взеха отделните части на 18, на 20 и на 24 точки.

Прокоба тегне над Локо Пловдив след разстрела на Георги Илиев

Смърфовете отново останаха без собственик, а бъдещето на отбора е поставено на карта за пореден път. След убийството на Георги Илиев през 2005 г. над "Локомотив Пловдив" тегне прокоба и година след година тимът сменя собствениците си. Единствената шампионска титла на железничарите от града под тепетата се оказа кървава, както за висаджията, така и за Локо, който така и не може да си намери постоянен собственик 7 години.

Свилен Нейоков: Казийски един ден ще съжалява за олимпиадата

"Звънях на Матей Казийски, но може би не позна телефонния ми номер. Един ден Матей ще съжалява, че не е отишъл на олимпиадата Силно се надявам той да промени решението си", заяви пред БНТ спортният министър Свилен Нейков.