"Титан" оставили 60 млн. дългове за новите месии на ЦСКА

Бизнесменът Лъчезар Николов – Чезари разкри, че дълговете на ЦСКА надхвърлят 60 милиона лева. Данните са на база на официалната проверка на финансовото състояние на клуба, направена от Инициативния комитет “ЦСКА Възраждане”. Чезари, който е част от комитета за спасение на ЦСКА призна тези факти при гостуването си в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов.

Спортните федерации крадат пари, точат бюджета без резултати

Спортните федерации в България точат пари от бюджета без след това да има възвращаемост и успехи в съответните дисциплини. Това обяви по Нова телевизия финансовият министър Симеон Дянков. Той разкри, че вчера е завършила проверка във волейболната асоциация и са установени големинарушения.

Собственикът на Син сити поема ЦСКА

Бизнесменът Красимир Георгиев ще е новият шеф на ЦСКА, разкриха за Гонг два независими един от друг източници. Георгиев е известен хотелиерски бос и собственик на фирма „Централ 52“, която бе сред фирмите, обявени преди седмица за част от групата, която ще налива пари в „червения“ клуб.

Криза в националния по волейбол, 4-ма без договори за работа

Радостин Стойчев разби националния тим по волейбол непосредствено преди Олимпиадата, преследвайки свои лични амбиции за власт, демонстрирайки псевдо патриотизъм. Това сподели  вече бившия капитан на тима ни Владимир Николов. 

Хосе Бакеро поема “армейците”

Хосе Мария Бакеро е най-вероятният следващ треньор на ЦСКА, пише "Тема Спорт". По думите на хора, които са основни действащи лица по смените във властта на “Армията”, вече са водени преговори с испанеца и той е готов да поеме "армейците".

Държавата плаща 1,3 млн. лв. премии за провала в Лондон

Държавата ще раздаде точно 1 310 000 лева премии за българските спортисти след участието им на Олимпиадата в Лондон, съобщи сайтът www.afera.bg. България се класира на позорното 63-о място на игрите и записа два медала – сребро на Станка Златева и бронз на Тервел Пулев.