Стойчо Младенов: ЦСКА играе с 11,5 полеви футболисти

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти след традиционния тур на клубния музей, който правят "армейците" преди началото на всеки сезон. Наставникът заяви, че има само 11 полеви играчи за мача с Литекс в Ловеч в събота и напомни, че той, Ангел Грънчов и Анисе Абел имат наказания от миналия сезон.

"За мача с Литекс имаме 11 полеви футболисти. Знаете аз съм наказан, наказани са Грънчов и Анисе. Уморих се да говоря. Като казвам истината, ставам ревльо. Непрекъснато си създавам нови врагове, но да знаете, аз не плача. Не очаквам нищо от апелативната комисия, очаквам нещата да се влошават. Както знаете, единият от мачовете ни първоначално беше насрочен за 1-и септември, но вчера го дръпнаха за 31-и август. Сами си направете извода защо, причината не е мачът на националния отбор", каза Младенов, визирайки, че след 31-и август изтича наказанието за картотекиране и ЦСКА може да картотекира свободни агенти.

"От петък не съм говори нищо нито със сегашните собственици, нито с хора от инициативния комитет. По-късно днес ще се виждам с нашите шефове и ще имам яснота. Но не знам дали ще мога да ви я споделя. Не ме интересува кой ще ръководи клуба, за мен е важно нещата да са в цветущо състояние", допълни треньорът.

Младенов обяви, че няма намерение да връща нито един от освободените футболисти Коста Янев, Христо Янев и Николай Дюлгеров, въпреки че те имат право да играят в мачовете през август.