Младенов гушка комисионни от трансфери на "Армията"

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов прибира солидни суми от трансферите на “Армията”. До сега той  се е облажил с 10 000 евро комисиона по сделката с футболиста Нилсон Антонио. В момента чака втори транш на същата стойност, пише вестник "7 дни спорт".

В схемата на треньора фигурират още трима свободни агенти със същите условия, уредени чрез приятели на Малденов, мениджъри от Португалия. Обещаната сума общо възлизала на 80 000 евро. Двама от футболистите - Нунес и Мендеш не подписали договора заради скандал с въпросните мениджъри. От сделката обаче остават едни 20 000 евро, които със сигурност ще влязат в джоба на Стойчо Младенов, по линия на Тенгариня, който остана в отбора.

Плащаме парите директно на мениджърската агенция, която представлява футболистите. Оттам нататък къде се разпределят парите не знаем, обяснява пред изданието един от собствениците на клуба Димитър Борисов.

По-странното за мен е това, че плащаме 60 000 евро комисиона за Сивард Спрокел, а след две-три седмици получаваме докладна от треньорския екип, че трябва да бъде освободен, коментирал лаконично Борисов.