Шамара обяви война на ГЕРБ и мазните политици със скандално парче

Мишо Шамара, Конса и Сарафа атакуваха заспала България с ново скандално парче в мрежата. То е озаглавено „Рапът отвръща на политиците” и се появи само дни след престрелките на рапърите с ГЕРБ и опитите да бъдат подведени под наказателна отговорност за гавра с родния трибагреник.

Mirror пусна след 46 г. тайни снимки на Ленън

След 46 години се появиха на бял свят неизвестни до сега снимки на легендарния Джон Ленън как играе крикет. Те бяха публикувани за първи път в последния брой английското списание Mirror. Непознатите фотоси на легандарния Бйтълс, са заснети през 1966 година, по време на снимките на филмовата комедия “Как спечелих войната”.

Легендарният Марк Нопфлер забива отново в София

Легендарният Марк Нопфлър е записал в маршрута на своето ново европейско турне и България. Китаристът и певец на Dire Straits. отново ще свири в зала 1 на НДК,  където ще представи най-новата си солова творба - "Privateering". Точната дата на концерта му все още не е уточнена, но най-вероятно ще бъде през април 2013, предаде Stand.bg.

Мъртви звезди създадоха "Клуб 27"

Броят на рок звездите, угаснали твърде рано на музикалния небосклон - случайно, насилствено или в нещастен случай, е твърде голям. Фактът, че идоли на няколко поколения умират на 27-годишна възраст направо ни кара да настръхнем. Още по-стряскащо и тъжно е обаче, че с годините историите за смъртта на рок легендите  - членове на така наречения "клуб 27", продължава да набъбва.А трагичните им съдби продължават да са забулени в тайни и мистерии, измами и “сделки с дявола”.