Шамара обяви война на ГЕРБ и мазните политици със скандално парче

Мишо Шамара, Конса и Сарафа атакуваха заспала България с ново скандално парче в мрежата. То е озаглавено „Рапът отвръща на политиците” и се появи само дни след престрелките на рапърите с ГЕРБ и опитите да бъдат подведени под наказателна отговорност за гавра с родния трибагреник.

В новата си скандална творба гласовете на улицата слагат в един кюп управляващата клика, ченгетата и платените журналисти и зависимите медии. 

„Хора без чест,

 хора без достойнство,

сами срещу дявола и неговото войнство,

сине запомниме,

 на всички разкажи ме, 

господи спри ме,

 истината – боли ме.”

След първия куплет на песента следва припевът на парчето, който е истинска нецензурна резачка: „Мазни политици бъркат си по пу.......те”. Той със сигурност ще скандализира  пуританите и блюстителите на фалшивия морал, но Биг Ша твърди, че нещата трябва да се казват с истинските им имена, защото лицемерието и лъжата са обсебили обществото.

Същевременно Биг Ша продължава да бъде активен и на страницата си във Фейсбук откъдето непрекъснато попържа управляващите гербери. Сега Шамара се оплака, че  сайтът за свободно споделяне на видеоматериали vbox7.com е сменил името на песента, защото било нелицеприятно.

 „Докога в България, когато си против управляващата посткомунистическа клика начело с диктатора Борисов, ще се води нелицеприятно . МЕДИИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ! Днес продължи наглостта, премахнаха клипа от най–гледаната им класация топ 40. Живеем в диктатура, сравнима със СТАЛИНИЗМА. ХОРА, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО, КОЕТО ЧЕТЕТЕ , ЧУВАТЕ И ГЛЕДАТЕ ПО МЕДИИТЕ И ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО . Те имат огромен финансов ресурс и се опитват да ни заглушат”, бунтува се рапърът.

Той се оплака още, че през уикенда капан се опитали да му скроят от предаването Любица Кулезич по ТВ7. Те излъчили телефонен запис с Шамара, на който му правят постановка, че се обажда ПР на БСП с покана да пее за тях, жалва се подгонения от власта рапър на страницата си във Фейсбук. „Уааааахахахаххаха тея ГЕРБ пощуряха. Дръжте се мъжката веее, п.тки майнииии, хаха. Пуснали Кулезич да се прави на ПР на БСП да ме канят да пея на тяхно парти. Естествено, моята работа е да пея (с това се храня ) и им казах, че специално за тях бих пял без пари, щото когато ДИКТАТОРЪТ ми поиска през подлогите си за 2 години в затвора, само Станишев и Слави Бинев ме защитиха. Сега ще излезе КОМПРОМАТ… уааахахахахаххах вече компромати ми правят, записват, монтират хахахаххахахахаххахахахахах СМЕШНИЦИИИИИИИИ”, реди гнева с в думи известният варненец. Той коментира и нескопосания медиен пиар, че Памела Андерсън много харесала премиера ни, казвайки го от къщата на ВИП Брадър. 

Шамара е безпощаден: „Бойко е като оная вещица, дето в приказките викаше: Огледалце, огледалце, я кажи, кой е най-красивият, най-готиният , най-добрият футболист , каратист , премиер , президент (та той си е и президент) на света? И когато огледалцето каже, че има някой, който не го харесва, и вещицата Бойка полудява и иска смъртни присъди или затвори хахахах”, кефи се на свободното слово във Фейсбук рапърът.

{vbox7}44e96287f2{/vbox7}