ACCEPT забива в София на 20 октомври

На 20 октомври София ще бъде разтърсена от легендарните ACCEPT.

Почти 20 години след първото им гостуване в София, немските хеви-метъл величия ще забият в зала “Универсиада”. Концертът им у нас е част от турнето в подкрепа на последния им 13-ти студиен албум “Stalingrad”. 

През 2009, след многобройни промени в състава и години на затишие, ACCEPT отново започват работа, този път с нов вокал в лицето на Mark Tornillo. С него бандата записва може би най-успешния си албум досега - “Blood Of The Nations” (2010). От него вече са продадени над 100 000 копия, а за две години е спечелил 52 (!) пъти титлата “Албум на годината”. Не закъснява и наследникът на “Blood Of The Nations” - тавата “Stalingrad”, която излиза по-рано тази година. Тя не е просто допълнение към дискографията на групата. Тя звучи като своеобразен учебник по хеви метъл!

 “Stalingrad” е албумът, пропит с най-доброто, на което са способни петимата музиканти, казват музикални експерти. С уникалните рифове, клaсическите китарни сола на Wolf Hoffmann и мощните вокали на Mark Tornillo, той е истинска класика в хеви-метъла. С този албум ACCEPT не само заявяват, че бъдещето е пред тях и нямат намерение да намалят темпото. За пореден път легендарните музиканти доказват защо са сред най-великите класически хеви метъл групи, стъпвали някога на голямата сцена.

Билетите за предстоящото шоу на ACCEPT в София са вече в продажба. Цената им е от 40 лв. преди концерта и 45 лв. в деня на събитието, което започва точно в 20 часа.

Местата, от които ще могат да бъдат закупени билетите са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, На Тъмно и други, както и онлайн на www.eventim.bg.