Добрев се хвали с ръст на чуждите инвестиции у нас

200% увеличение на преките чуждестранни инвестиции в страната през първите 7 месеца на тази година в сравнение със същия период на предходната. Това обяви пред журналисти министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Борисов изравни силите - мъже и жени поравно бият звънеца в праламента

Председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова е предложена за  заместник-председател на Народното събрание. Тя ще поеме поста по лично настояване на премиера Бойко Борисов.

Плевнелиев предложи Велчев за конституционен съдия

Президентът Росен Плевнелиев предложи главния прокурор за член на Конституционния съд. Малко по-по-рано обаче обвинител номер едно в държавата се кълнеше, че не знае за номинацията си.

След като се оцапа, властта спасява “Цар Освободител”

Истерията около сваления за реставрация паметник "Цар Освободител" не била основателна, всичко било нормално и нямало повод за притеснения. Това заяви Тодор Чобанов, зам. по културата в София, по време на заседанието на Столичния общински съвет днес. Той допълни, че твърденията, че паметникът е изоставен и се въргаля в селски двор, не отговарят на истината.

Владимир Каролев предложи гербер за Нобелов лауреат

"Много се чудих дали да коментирам новата икономика написана за около 20 минути тази сутрин по БТВ от икономиста и депутат от ГЕРБ, Светлин Танчев, но мисля да оставя тази чест на Нобеловата Фондация", коментира в профила си в социалната мрежа Владимир Каролев.