Проф. Вучков: Археолози смъкват пари от държавата с измислени открития

Будната съвест на народа проф. Юлиян Вучков изригна срещу двама лакоми и ненаситни за слава и пари археолози, представящи се също за професори: „Много пари смъкват тези Николай Овчаров и Божидар Димитров”. Протестът си Вучков изложи по проправителствената ТВ7.

Борисов: Врагът на Станишев е собственият му език

“Слушайте ги, но не се ядосвайте на това, което говорят. Онзи ден Дянков правилно му каза на Станишев да не се ядосва. Защото чух изумителни неща от него, в желанието си всеки ден да е в медиите месеци наред. А няма кой да му каже да гледа тази постановка „Език мой, враг мой”, изригна премиерът Бойко Борисов на извънредно заседание на МС. 

Борисов говори за “Южен поток”, само ако Путин дойде в България

Отказвам да участвам в преговорите за "Южен поток", ако руският президент Владимир Путин не посети България на 9 ноември тази година. Това заяви днес министър-председателят Бойко Борисов, пише "Преса".

Убили лейди Даяна в линейка

Истинска бомба хвърли в страната на британската кралица американският таблоид “Глоуб”, който направи сензационно разкритие - принцеса Даяна е била убита в линейката, която я е взела от мястото на катастрофата в Париж. 

2011 - бум на подслушванията със СРС

С бланкетни мотиви институциите искат използването на СРС-та. Това се посочва в годишния доклад (за 2011) за дейността на Постоянно действащата подкомисия към Комисията по правни въпроси, която осъществява контрол върху прилагането на СРС-та.