ГЕРБ: Край на изборните промени в 12 без 5

Промени в избирателния кодекс в последния момент в 12 без 5 този път няма да има. Всеки ще знае и ще се съобразява със закона поне година преди следващите парламентарни избори. Това обяви в студиото на БНТ шефът на парламентарната комисия Искра Фидосова.

Спорен текст прецака лекари за високи заплати

Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова и представители на работодателските организации и синдикатите в сектор „Здравеопазване" не подписаха колективния трудов договор.

Кметът на Плевен ударил колоездач, лекува го сам

Автомобилът на кмета на Плевен Димитър Стойков е ударил 17-годишен велосипедист. Инцидентът е станал преди ден, в неделя на 100-ина метра от плевенската болница "Георги Странски".

Силвия и Михаела търсят свидетели срещу нагла кметица

Децата, станали жертва на пътен инцидент на 5 юли на спирката в пловдивския район “Южен”, се надяват да се свидетели на произшествието, които да се обадят в полицията и да разкажат какво са видели, пише “Марица”. 

Внимание: Опасни стоки ни дебнат в магазините

Различни стоки, произведени къде ли не и внесени от понякога незнайни търговци за продажба в нашите магазини, може да се окажат опасни за здравето ни, алармират от Комисията за защита на потребителите.