Всеки 11-ти мъж у нас е пияница

Всеки 11 -и мъж у нас пие толкова много алкохол, че рискува здравето си. Става дума за 9,1 % от представителите на силния пол, които седмично консумират осреднено 22 малки водки, ракии, коняк или уиски (те се равняват на 350 мл абсолютен алкохол). Затова изпитото количество се оценява като рисково.

Почина съпругът на Катето Евро

Съпругът на актрисата Екатерина Евро Георги Кадиев почина след тежко боледуване. През последните години Жорж страдаше от рак, но актрисата от "Оркестър без име" стискаше зъби и не тръбеше за болестта на любимия си. Опелото е било днес в столична църква. “Това е съпругът ми Георги. Всъщност, той ми е голямата любов и човекът, с когото минахме през целия живот. Човек може да има много любови, да си мисли, че гори, да преживява, но всъщност любовта е само една, голямата, истинската. За съжаление, и тя минава. Но дори и да се скараме, пак ще бъдем заедно.”

Мълния порази ДАНС заради калпави гръмоотводи

Сградата на ДАНС е била поразена от мълния по време на бурята, разразила се в петък в София. Ударена е била бялата будка на агенцията на бул. „Черни връх”, където стои охраната на службата, който отговаря за реда на паркинга около сградата.

Камикадзето може да е било британец

Британски агенти са взели проби от ДНК-то на заподозрения атентатор, който взриви автобус с израелски туристи на летището в Бургас, съобщи "Дейли мейл". Целта им е да уточнят дали той е от Великобритания, защото има информация, че преди трагедията той е пребивавал на Острова. 

Станишев: ГЕРБ са банда разбойници, облечени във власт

Управляващите се опитаха по нелеп начин да попречат на хората да пристигнат на Бузлуджа и това показва какви хора ни управляват. С тези думи се обърна към множеството на връх Бузлуджа председателят на БСП Сергей Станишев.

Наследник на Онасис стяга нова партия в България

На път е да се роди нова партия, която да прекрои отново политическия пейзаж у нас. Инициатор за създаването й е неочаквано завърналия се в България полковник Пенчо Кулев. Той от години се представя за наследник на милиардера Аристотел Онасис. Но предпочита да се държи дискретно и да на шуми много около себе си, твърдят негови близки.

МВР затвори пътя към Бузлуджа

БСП и симпатизантите им, които от доста време се готвят за тържествата на Бузлуджа, ще се окажат пред трудна дилема, след като Пътна полиция е затворила снощи пътя за автобуси от Шипка към Бузлуджа по указания на МВР.