Найденов: БСП не са по-големи от хляба, лъжат за скока на цената му

Политици заиграват с цената на хляба, а народът е казал, че от хляба никой не е по-голям. С това предупреждение земеделският министър Мирослав Найденов се обърна към БСП, които вчера свикаха специална пресконференция, за да алармират, че ще ядем двойно по-скъп хляб.

“Ню Йорк Таймс: Отношенията на България с Израел са в опасност

Мудното разследване на атентата на летище „Сарафово“ в Бургас на 18 юли могат да обтегнат отношенията на България както с Израел, така и с арабските страни, и да поставят страната в твърде опасна ситуация. Това става ясно от публикация в днешния брой на вестник „Ню Йорк таймс“, цитиран от „Дарик“.

Трите Милки – така наричат министър, който прибира по 3 млн. рушвет

Имахме преди министър “мистър 10%”, а сега има министър, на който му казват “трите Милки” в Агенция “Митници”. На 100 лв. рушвет кодирано казват Стоянка, на 1000 лв. Бинка, а на 1 млн. Милка. А този министър, за когото говоря, взима по 3 Милки. Това обяви скандално по Нова ТВ бившия шеф на агенция “Митници” Емил Димитров – Ревизоро.

Маршрутът на камикадзето ясен, търсят се съучастниците му

Разследващите вече имат подробна информация за пътя на атентатора. Шофьор на такси е дал сведения, че е човекът, който е карал от Равда до летището в Бургас в деня на атентата, прилича на лицето от фоторобота.

Всеки 11-ти мъж у нас е пияница

Всеки 11 -и мъж у нас пие толкова много алкохол, че рискува здравето си. Става дума за 9,1 % от представителите на силния пол, които седмично консумират осреднено 22 малки водки, ракии, коняк или уиски (те се равняват на 350 мл абсолютен алкохол). Затова изпитото количество се оценява като рисково.

Почина съпругът на Катето Евро

Съпругът на актрисата Екатерина Евро Георги Кадиев почина след тежко боледуване. През последните години Жорж страдаше от рак, но актрисата от "Оркестър без име" стискаше зъби и не тръбеше за болестта на любимия си. Опелото е било днес в столична църква. “Това е съпругът ми Георги. Всъщност, той ми е голямата любов и човекът, с когото минахме през целия живот. Човек може да има много любови, да си мисли, че гори, да преживява, но всъщност любовта е само една, голямата, истинската. За съжаление, и тя минава. Но дори и да се скараме, пак ще бъдем заедно.”