Димитър Аврамов натопи жена си за скандалния рекет

"Аз командвам всичко, няма полиция, няма нищо!”. С тези думи се хвалел ексдепутатът Димитър Аврамов, докато искал 100 000 лв. и 1000 дка земя от монтанския бизнесмен Светослав Илчовски, за да му уреди спор за земеделски имот.

Неделя, 22 юли 2012

Неделчо Беронов - бивш председател на КС и кандидат-президент на десницата Бойко Боев - ексдепутатБойко Пангелов - журналистГеорги Лозанов - психологд-р Евгений Желев - депутат от КБ в 41-во НСЕвгений Узунов - депутат от КБ в 41-во НС

"Ал-Кайда Джихад" пое отговорност за атентата в Сарафово

Кръвопролитието в Бургас е смърт в името  на Аллах, по ирония на събата убиха и мюсюлманин Терористичната групировка "Ал-Кайда Джихад" разпространи по средствата за масова информация съобщение, в което поема отговорност за атентата в българския курортен град Бургас. До този момент тя е неизвестна и по всяка вероятност това е първата и акция. Минути по-рано бе съобщено, че групировката са казва "Базата на джихад" ("Каида ал-джихад").  Но израелското издание "Маарив" направи ново разчитане на името на организацията. Именно евреите бяха сред първите, публикували съобщението, е което терористите обявяват, че стоят зад убийството на 7 човека на летище "Сарафово". В заявлението от името на групировката се посочва, че атаката е била планирана за началото на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, който, по думите на терористите "се явява месец на джихад и на смърт в името на Аллах". В разпространеното

Депутатки и прими искат да са адреналинки

Истински порой от мераклийки за адреналинки е залял от няколко дни офиса на култовото телевизионно предаване “Господари на ефира”, разположен на столичния бул. “Четвърти километър”13. Нашествието започнало от миналата седмица, след като господарите пуснаха от ефира на Нова телевизия, че обявяват конкурс за адреналинки.

Божинов заряза ЦСКА заради секси силиконки

Валери Божинов не игра за ЦСКА в контролата с "Ботев" (Враца) (5:0), въпреки очакванията на многобройните му фенове. Докато "червените" се потиха на "Армията", нападателят може би още се излежаваше в леглото след бурните часове, прекарани до ранни зори в дискотека.

БСП се натегна, издигна Станишев за лидер на ПЕС

Националният съвет на БСП единодушно издигна кандидатурата на лидера на партията Сергей Станишев за председател на Партията на европейските социалисти.  Кристиан Вигенин и Деница Златева са натоварени да координират дейностите по осигуряване на подкрепата за Станишев. След като решението беше гласувано днес председателят на БСП благодари за подкрепата и изреди някои фактори от значение за приемането на партията като член на ПЕС. "ПЕС в момента води много важна дискусия за новата си фундаментална програма. Кризата изисква много сериозна промяна в политиката. За да бъде ПЕС възприета като алтернатива на консерваторите, трябва да покажем много по-отчетлива лява и социална политика и ще отстоявам тази позиция", добави Станишев и се врече, че негов водещ приоритет е да победи ГЕРБ на предстоящите избори. “Не бива и не можем да допуснем още един мандат на ГЕРБ. Това би било катастрофа за страната. Няма "европейско развитие"

Обвиниха шефа на “Софарма” и за данъчни престъпления

Пресата на държавната машина срещу собствениците на "Тред" и "24 часа" продължава. Прокуратурата повдигна ново обвинение на фармацевтичния бос Огнян Донев, част от чиито офиси бяха претърсвани преди два дни, за данъчни престъпления в особено големи размери. 

Жертвите на кървавия Батман може да станат 23

Вчера роденият в Сан Диего Джеймс Холмс нахлу в киносалон в предградието на американския град Денвър - Аврора, и откри стрелба по невинни хора. 12 от тях бяха убити, а 50 изпрати в болница. Съвсем скоро обаче жертвите на този ненормалник може да станат 23, тъй като 11 от ранените са в изключително тежко състояние. 

Нова версия: камикадзето с арабски произход, съучастникът - българин

Нова версия за самоличността на съучастника на атентатора в Сарафово се проверява от разследващите органи. Има предположение, че той е българин. Според източници на Бесове.бг човекът е от елховското село край турската граница Лесово, където има ГКПП с южната ни съседка и много запустели къщи. Не е известно обаче, дали съучастникът му постоянно живеещ там или е наел някоя от къщите. В момента се разпитват всички жители в околностите.