Депутатки и прими искат да са адреналинки

Истински порой от мераклийки за адреналинки е залял от няколко дни офиса на култовото телевизионно предаване “Господари на ефира”, разположен на столичния бул. “Четвърти километър”13. Нашествието започнало от миналата седмица, след като господарите пуснаха от ефира на Нова телевизия, че обявяват конкурс за адреналинки.

Новите танцуващи чародейки трябва да заместят на екрана Веси и Ваня. 

Реално това е третата класация, след като стартът бе даден от класичките в жанра Яна и Жана. От офиса на господарите признаха, че били шашнати от небивалия интерес, а сред мераклийките се пъчели  имената на доста известни дами от родния елит. Топ класацията оглавявала безсмъртната прима на родната естрада Лили Иванова, актрисата с единствена роля Катето Евро, ясновидката на Берлускони Теодора, която винаги предрича обратното, тандемът Черната и Русата Златка. 

Истинска бомба обаче били имената на политиците Татяна Дончева, Мая Манолова, екс правосъдния министър Миглена Тачева, синята фурия Екатерина Михайлова, баш ханъмата Емел Етем. Но най-голямата сензация се оказал меракът на герберката Искра Фидосова. В мотивационното писмо за работа най-убедителна била шефката на правната комисия в парламента. Фидосова твърдяла, че е вариант 2 в 1 и има обем и възможности да бъде атрактивна като за две адреналинки едновременно. В ситуация на икономическа криза това щяло да излезе много по-евтино на продуцентите. Червената Дончева пък се хвалила, че може да свири на цигулка докато кърши тяло, а Етем предлагала да се въведе кючек за избиратели. 

Освен това всички кандидатки декларирали, че са  по-големи майсторки от Яна на френския танц с уста и могат да задават много по-тъпи въпроси от водещата Жана.  Те обяснявали още, че истински искат да заменят скучния си живот в Народното събрание с истинския народен парламент “Господари на ефира”.

От офиса на господарите разкриват, че кастингът ще се проведе през август в двореца Евсиноград, а оценяващите ще бъдат съпругите на отмарящите край морето министри и депутати.