Мартин Димитров се изповяда: Почина близък мой роднина

Изключеният днес от редиците на СДС Мартин Димитров се изповяда преди час на стената си във Фейсбук. Ето какво написа прокуденият от сините редици демократ: „Ликвидаторите - Емил Кабаиванов, Борис Марков, Иван Сотиров и Борислов Бориславов и компания ще бъдат записани в учебниците по история Чувствам се все едно е починал близък мой роднина и знам, че каквото и да направя, не мога да го върна. С изчезването на СДС си отиват част от мечтите за една друга България. Неприятно е когато загубиш нечестно, още по-неприятно е когато си продаден. И все пак знам, че трябва да продължим пътя и битката, да бъдем още по-смели, още по-решителни, дори дръзки, защото това е нашата страна. Не можем да оставим нашата България в ръцете на самодоволни и самозабравили се люде.”  През последните тежки за СДС дни Мартин Димитров беше изключително акти

Бутилка и туба с бензин доказателства за трагедията в Созопол

50-годишиният Павел Господинов, обвинен за умишления пожар на стара къща в Созопол, който взе три жертви на 15 ноември, е използвал половин литрово шише от кока-кола, което напълнил с бензин от пластмасова туба, съхранявана в багажника на колата му.

Обвинението иска нов старт на делото САПАРД

Сагата около Марио Николов и сие навлиза в нова фаза, след като обвинението поиска от Върховния касационен съд (ВКС) делото САПАРД да бъде върнато в съвсем първоначален етап - на ниво досъдебно производство.