Жриците фалират! Предлагат пакети - 3 за 40 лв.

Българските жрици на любовта пуснаха невиждани секс-пакети в нета след края на летния туристически сезон.

Компаньонките предлагат уникални оферти, на които любителите на платената любов не могат да устоят. В сайта за обяви "Битак" са пуснати десетки оферти на момичета, които продават телата си. Най-новата тенденция сред проститутките е секс-пакет, който струва от 40 до 80 лв. "Три секси сладурани ви предлагат незабравими изживявания!!!Стандартни услуги: 30 мин. - 40 лв.", гласи още първото предложение в сайта.

Уловката в новия пакет от услуги е, че магьосниците нямат терен. Цените им за сметка на това са станали символични. Само преди година подобно приключение струваше 250-300 лв.. Освен в сайтовете за проститутки, рекламите се въртяха и в български торент страници.

Търговките на платена любов закъсаха здраво през последните четири години, след като безпаричието приклещи редовната им клиентела. Близо 30% от клиентелата се е отказала от жриците, а 20% от мъжете, които са ходили през 2007 г. редовно на "сеанси", са разредили посещенията. Проститутките и сутеньорите изобретиха нов начин да печелят и смениха контингента си. Мургавите жрици на любовта във Велико Търново и Русе налазиха ученици. Те се появили през първия учебен ден във великотърновския парк “Дружба”, който се намира на метри от входа на местното строително училище. Ромките, които на външен вид също изглеждали непълнолетни, причаквали излизащите на фас пауза от школото младежи, приближавали ги и със свойско намигане директно им забивали офертите си: “Бате, айде да врътнем нещо набързо през междучасието, за десетина минути в храстите”.

Цената на оралната любов в храстите струва 5 лв., а за нещо повече, по договаряне от 20-тачка нагоре. Като терен за секса мургавите жрици предлагали изоставен строителен фургон на 200-300 м от района. Учениците от строителния техникум са категорични, че никога не биха приели предложенията на мургавите проститутки.

От полицията във Велико Търново пък предупреждават, че мургавелките са и доста сръчни в ръцете и докато развалят магията или доставят удоволствие на някого, задигат всичко, до което успеят да се докопат. Освен мургавите жрици, навъртащи се край гимназията по строителство, край друго търновско училище - елитната езикова гимназия, пък от години функционира публичен дом. В съседна Горна Оряховица само на стотина метра от сградите на две училища и местната община, в центъра на града, жрица под прикритието на масажен салон също предлага платена любов.

Жрици на любовта зарибяват клиенти пред погледите на непълнолетни деца от русенското училище „Алеко Константинов”. За това алармираха родители, които подготвят протест срещу магистралния секс, който се върти под носа на цял един русенски квартал. Майките и бащите са притеснени, че проститутките ще прескочат оградата на школото и ще започнат да предлагат плътски наслади и на подрастващите момчета. Някои от съкварталците дори били видели употребявани презервативи в двора, което им подсказвало, че нощем жриците водят клиентите си там.

Булевард „България”, на който се намира училището, е част от международния път София–Букурещ и трафикът по него е силно натоварен. Проститутките обслужват посред бял ден тираджии в близките храсти и хората, живеещи на по-високите етажи, искат-не искат, стават свидетели на платената любов.

„Тези жени водят мъже не само в непосредствена близост до училището, ами използват посред обед за любов и подлеза. Децата ни се страхуват да минат оттам и пресичат опасния булевард, за да отидат до училището”, безпокоят се родители. Те припомнят трагедията отпреди няколко години, когато в същия този участък тежкотоварен камион блъсна и уби на място 16-годишна ученичка от Математическата гимназия в Русе.

В световната интернет мрежа пък все още остава проблемът с порнографията и обявите на проститутките. За да влязат в порно сайт или да си поръчат платена любов по нета, непълнолетните трябва да натиснат само бутона "имам 18 години". Това обаче не пречи на компютърно грамотните деца да си влизат където си искат и да поправят личните си данни, за да си поръчат как за секс.