Дойчев и Колев с обвинения заради кокаиновата афера в Испания

Специализираната прокуратура е повдигнала официално обвинения на собственикът на кораба “Св.Николай” Дойчин Дойчев и Руслан Колев, сочен за организатор на транспорта на дрогата, официално са обвинени в участие в организирана престъпна група.

София забъркана в дипломатически скандала с Израел

София се оказа в центъра на заплетен дипломатически скандал в Израел, след осъществена среща между сирийската опозиция и представител на Тел Авив на българска територия. Особено смущаващ е фактът, че не са ясни много от детайлите около разговорите в България, за които официално съобщи израелският вестник ”Аарец”.

Неделя, 19 август 2012 г.

  Моника Панайотова, депутат в 41-ото НС Лора Крумова,  журналистка, тв водеща  Д-р Борис Джибров, лекар, дипломат, бивш шеф на Държавния протокол Проф. д-р Димитър Момчилов, ректор на Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" Дамян Дамянов, изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор Иван Нинов, художник график Инж. Румяна Михайлова, изп. директор на Главна инспекция по труда  

Почина собственикът на Пернo Рикар

На 67 години почина собственикът на известната компания за алкохол “Перно Рикар” – Патрик Рикар. Наследил от баща си създадената през 1932 година малка компания с регионално значение, той я превърна във втората по големина в света, произвеждаща вино и спиртни напитки.

Бисерите на Камило Плачи цъфнаха във Фейсбук

Помощникът на Найден Найденов – италианецът Камило Плачи, се превърна в любимец на доста волейболни фенове след олимпийските игри. Макар че с българските национали работи от 4 години, една сега почитателите на волейбола изразиха своята огромна симпатия към  тактика с прошена коса, допринесъл много за силното представяне на нашите в Лондон. Във фейсбук вече се появиха компилации с най-запомнящите се фрази на италианеца по време на почивките. А пък сантименталният Плачи след паметните победи на националите, си поскал български паспорт от президента Росен Плевнелиев, който обещал да сбъдне мечтата му.