Събота, 11 август 2012

Владислав Карамфилов - Влади Въргала, шоумен Володя Кенарев, художник Людмил Станев, писател Мира Попова, журналист Пламен Антов, поет, писател проф. Ивайло Мирчев, художник Роси Рос, поппевица Славчо Христов, бизнесмен Стойо Вартоломеев, управител на изд. "Хермес" Ценко Минкин, композитор

Тъжно! Два дни преди края на Олимпиадата България без злато

Тервел Пулев донесе бронзов медал за България от Олимпиадата в Лондон, след като загуби на полуфинала в категория до 91 кг от боксовия турнир на Игрите в Лондон. Съперник на “Малката Кобра” бе поставеният под номер едно и основен фаворит за титлата Александър Усик от Украйна. 

След убийствената жега бури и гръмотевици

След убийствените жеги днес е обявен код "жълто" заради обилни валежи и гръмотевична активност в седем области на България. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Русия препъна нашите в битката за олимпийското злато

С 3:1 гейма тимът на Русия надигра българите в полуфинала от волейболния турнир на Олимпийските игри в Лондон. Сега нашите лъвчета ще играят за бронзовите медали срещу загубилия в мача Бразилия – Италия, който ще се играе по-късно тази вечер. Битката за третото място ще е в неделя. 

Позор! Спипаха Горби да краде в супер

Прокуратурата в германския град Билефелд е образувала срещу Михаил Горбачов, бивш генерален секретар на несъществуващия вече СССР, дело за кражба от магазин. Престъпното деяние е заснето от камерите за видеонаблюдение.