Възмездие – заловиха един от последните нацистки престъпници

Геният на злото Лазло Ксатари, който по време на Втората световна война изпрати 15 700 евреи на смърт в лагери Аушвиц, беше арестуван в Будапеща - Унгария, след разследване на вестник Sun.

Неделя, 12 август 2012

Емил Костадинов – футболист проф. Александър Йосифов - композитор проф. Васил Димитров - актьор Борислав Геронтиев - поет, публицист

Бойко глези подчинени с риба и имамбаялдъ на министерски купон край морето

Премиерът Бойко Борисов вдига луд купон в правителствената резиденция край Варна. Министър-председателят е поканил всичките си подчинени от "Дондуков" 1 в царския дворец, където почива, за да ги поглези и да ги почерпи за добре свършената им според него работа, както Faktor.bg писа първи, около премиера на почивка се е настанил почти целият министерски съвет барабар с шефката на парламента Цецка Цачева.

Кметица съди "Женени с деца" за врачански лафове а-ла Гацо Бацов

Кметицата на врачанското село Бърдарски геран Светлана Караджова дава на съд "Нова броудкастинг груп" АД, производител на излъчвания по Нова тв сериал "Женени с деца". Според нея, в показаните на 14 май последни два епизода от първия сезон името на селото е използвано по циничен начин. Караджова цитира 18 реплики и диалози в стил Гацо Бацов, които обиждали жителите на Бърдарски геран и банатската общност, която обитава още четири села в България.  

Менте на Лейди Гага се гаври с български фенове

Световноизвестната певица Лейди Гага превърна българските си почитатели и медиите, дошли да я посрещнат в София, в истински смотаняци. Звездата се появи на лещите София с два часа закъснение. Екзалтирани фенове и репортери я преследваха за автографи. Пред тях поп дивата обели само няколко думи и заяви, че не знае почти нищо за България.

Прокоба! Психар коли с мачете на бургаска улица

Бургас отново фокусира общественото внимание със зловеща драма. Жестоко клане на деца, жени и мъже върви на бургаската улица "Калоян" , съобщи местният сайт Бесове.бг, посочвайки разказ на  очевидец. Преди минути мъж излязъл от Опел Зафира и залитайки между паркираните коли започнал да се заканва на минувачите. 

Плевнелиев: Резултати от атентата ще има до седмица

В следващите седмици ще има резултати в разследването на атентата в Бургас. Екипите работят много интензивно, на прав път са, очакваме конкретна информация, но все още е рано да говорим с конкретни факти.  Това  заяви президентът Росен Певнелиев след среща с британския външен министър Уилям Хейг, съобщи БНР.

Звезди луднаха по роман за Мерилин Монро

Петдесет години след смъртта на Мерилин Монро английското издателство „Constable & Robinson“ пуска на пазара биография на прочутата кино легенда – „Мерилин Монро. Поверително и лично“. Още с появата му той се превърна в атрактивно четиво за светски знаменитости и известни лица от шоу бизнеса.