Дясната ръка на Брендо финансира Института за модерна политика?

Съдружник на хасковският бизнесмен Тинко Гарев, който беше арестуван при акцията "Кокаиновите крале" е сред дарителите на Института за модерна политика на Борислав Цеков, разкрива  Атанас Чобанов в “Биволъ”. Като дарители за "институционалното укрепване" на ИМП на сайта на организацията (ЕИК 131199149) са посочени следните лица и фирми: Ноубъл Графикс ООД, Лайм Продакшънс ООД, Cloud.bg, Борислав Цеков, Светлин Стоев и др.

Червеният олигарх Гергов подкастри екипа на “Евроком България”

13-тата година от съществуването на бившата пловдивска телевизия “Евроком България” се оказва фатална за наследничката й Нова българска телевизия, собственост на червения олигарх Георги Гергов. Днес свинарят от Маноле, както още е известен лидерът на БСП Пловдив е изхвърлил на улицата 20 души репортери, редактори и технически персонал. 

Д.Добрев: Имаме защитна стратегия срещу "Атомстройекспорт"

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев реагира светкавично, след като днес руската компания "Атомстройекспорт"  се опита да извие ръцете на България с иск за неустойка от 1 милиард евро заради отказа на правителството да строи “Белене”.  

Бомбата в Плевен не била за премиера Борисов

Спецченгета обезвредиха бомба в Плевен вчера, когато на посещение в града бе министър-председателят Бойко Борисов. По първоначална информация Борисов се е намирал на няколко километра от мястото, където е изпаднало взривното устройство.