Първанов лъска имидж с амнезия за "Дондуков" 2

С филмов монтаж Георги Първанов започна да трие миналото си като президент във внимателно подготвената си стратегия да атакува лидерския пост в БСП. Навръх 121-годишнината от създаването на партията „Български социалдемократи” на Бузлуджа и 119 години от приемането им за пълноправни членове на Социалистическия интернационал, той отново бе призован да стане един от тях.

Първанов дава акъл на Борисов как се прави политика

Да се препоръча настойчиво на министър-председателя да спре публикуването на стенограмите от заседанията на Министерски съвет, защото не представят него и екипа на Министерски съвет в добра светлина.

Под обсада: Министрите почиват на една ръка разстояние от Борисов

Министри и депутати от ГЕРБ ще се изсипят край Варна и ще прекарат ваканцията си близо до министър-председателя. Тази година Бойко Борисов си избра да отдъхне от тежкия политически сезон в резиденция Евксиноград край морската столица, която беше и любима на бившия му началник Тодор Живков. Не е изключено премиерът да бъде забавляван на живо от герберския трубадур Веселин Маринов. Певецът може да намеже около вицепремиера Цветан Цветанов, който също ще е в двореца край Варна със семейството си.

БСП „поздрави" Борисов с лебедовата му песен

Пътят на управляващите е един - извън властта. Това е лебедовата песен за господин Борисов и неговата компания. Слава Богу, че навлизаме в последната 4-та година от управлението на ГЕРБ. Това заяви днес лидерът на БСП Сергей Станишев.

Столетницата дискриминира журналисти на Бузлуджа

БСП организира ретрограден конкурс за журналисти, които отразяват партията по правилен начин за шеста поредна година. Националният съвет на социалистите стартира номинирането на кандидати за ежегодната награда на БСП за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков - Майстора“.

Я.Янев: Подкрепяме Борисов, за да не дойдат на власт Пръмова, Доган и Първанов

Предпочитаме ГЕРБ и Бойко Борисов, за да не дойдат на власт Пръмова, Доган и Първанов. Затова днес няма да подкрепим искания днес вот на недоверие към правителството. Спекулациите, че се обръщаме като палачинката, не са коректни. РЗС е единствената партия, която не е била в коалиция нито със сегашната власт, нито с предишната, обяви по Нова ТВ лидерът й Яне Янев. 

Младите лъвчета извадиха жълт картон на Кабаиванов

Още на първата си среща с медиите новият лидер на СДС Емил Кабаиванов трябваше да отблъсква атаки от младите сини, които го атакуваха с обвинения за манипулиран избор. Сините лъвчета дори предвещаха, че новият лидер щял да хариже СДС „като зестра на управляващите”.