Сидеров изригна в парламента: Борисов се среща със солта**ци, а го няма на вота!

„Докато ние задаваме въпроси в парламента, твоят шеф, Цветанов, се среща със солта**ци като този от Америка! Това е поредното неуважение на Борисов към парламента. (Днес премиерът имаше среща със съветник по сигурността на Обама – б.а.)”. Това заяви Волен Сидеров на днешния вот на недоверие в парламента. Нервите на Волен не издържаха и той все пак влезе в пленарната зала, въпреки че преди това заяви, че няма да присъства на дебатите. Афектираният Сидеров нападна директно министър Цветанов, на когото говореше на „ти”.

Службите нагазиха и в Skype, контролират разговорите ни

Полицията вече може да подслушва и следи разговорите ни и в Skype официално с помощта на патентована технология. Не е майтап. Внимавайте какво говорите, защото врагът подслушва! За това предупреди на стената си във Facebook Вени Марконски, председател на Управителния съвет на Интернет общество - България: 

Борисов: Терористът е влязъл у нас от страна в Шенген

Терористът, който предизвика трагедията на летището в Сарафово, е дошъл от страна, която е в Шенген, и е кацнал със самолет в България. Това разкри премиерът Бойко Борисов на съвместна пресконференция в Министерски съвет заедно с Джон Бренън, съветник на американския президент Барак Обама по въпросите на националната сигурност и борбата с тероризма.  “Не виним българските служби за атентата в Бургас, виним терористите!”, подчерта Бренън.

Брендо наплашил англичани, отказват показания

 Англичани се страхуват да дават показания пред съда срещу мафиота Евелин Банев – Брендо. Притеснението им стана причина днешното заседание на Софийски градски съд по делото срещу кокаиновия крал да бъде отложено. Темида насрочи нова дата - 24 октомври.

EVN и “Париба” затварят ОЦК - Кърджали

Около 40 металурзи от ОЦК – Кърджали направиха днес сутринта жива верига  като преградиха входа за трета индукционна пещ в комбината. Целта им е да попречат на колегите си, наети от банка-кредитор, да влязат и да започнат източването на съоръжението.

Кост от камикадзето се забила в жертва на атентата

Кост от реброто на камикадзето се е забило в една от жертвите на кървавия атентат на летище Сарафово. Парчето било открито от съдебните лекари в бургаската болница. След излизането на ДНК експертизата станало ясно, че коста е от терориста.

Костов: Вотът на недоверие замита доклада на ЕК

Няма да подкрепим вота на недоверие срещу правителството, защото интерес от това имат единствено БСП и ГЕРБ. Целта им е да замета острите проблеми, които постави пред България последния евродоклад, да се спре дебатът по отношение на вътрешна сигурност и съдебната система, а след лятната ваканция да се отклони вниманието на обществото от тези  важни теми. Това обяви по Нова ТВ лидерът на ДСБ Иван Костов.