Цветанов възкреси войната между „Дондуков”1 и „Дондуков”2

Нов грандиозен скандал в ГЕРБ забърка вътрешният министър Цветан Цветанов. Този път той успя да скара „Дондуков” 1 и „Дондуков” 2, след като нарече „безумие” решението на бившия си колега Росен Плевнелиев да застане зад уволнената съдийка Мирослава Тодорова.

ТВ 7 мобилизира ДС в защита на Борисов от ЦРУ

Възможно е мнозина да бъдат заблудени от лъскавата пропагандна опаковка на продукта „Борисов” Иво Инджев Не мога да не призная, че инвестицията в пропагандата, макар и тя да не достига непременно до най-голямата аудитория в България, действително оправдава средствата, вложени за целта. Видя се от ловкия начин, по който продължава кампанията по избелване образа на властта, зацапан напоследък от скандали с международно измерение, отразени съответно в западни медии.

“ЦРУ подписва обвиненията срещу Бойко Борисов"

Някакво абсолютно жълто интервю с Бойко Борисов в поредното лигаво списание зае вниманието на медиите през последната седмица. Имал ли жена до себе си, каква му била спалнята и подобни замацотващи нормалното мислене на нацията, жълти информации. В същия момент някои медии в Европа ясно напомниха за „криминалното" минало на българския премиер.

Трафикантите на политически ресурси

“Има ли текст в Наказателния Кодекс относно ТРАФИК НА ХОРА ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ. СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ. Ако няма,това е голям пропуск.”  messia Това гласи първия постинг от форума на “Дневник” под статията за учредяването на партията “Движение България на гражданите”, оглавена очаквано от Меглена Кунева.

Иво Инджев: Защо хвърлят прах от варовик в очите на обществото

Може да не разбирам много от механизмите за формиране цената на тока, която, оказва се днес, толкова „изненадващо” скача от другата седмица с 3 на сто повече от обещаното вече поскъпване от 10 процента, но разбирам достатъчно от милиционерския тип пропагандна превенция за очакваното недоволство от такова пладнешко бъркане в народния джоб.

Църквата разпъната от архонти и агенти

Пловдивският митрополит Николай забърка нов скандал, след като нападна журналист заради поредно архонтство. Този път той противопостави Българската православна църква срещу Българската национална телевизия. Поводът беше ръкополагането на бившия червен оръжеен и медиен бос Петър Манджуков за архонт от БПЦ. То бе остро атакувано от предаването „Вяра и общество“ на БНТ.

Мистър Панорама: Засрамете се, Ваше светейшество!

Архонството е чуждо на православието и не е част от традициите на Българската православна църква. Напоследък обаче този въпрос все по-често се повдига. Ваши светейшества, това, което правите е само за пари. Не ви интересуват православните проблеми и проблемите на хората. Засрамете се!