Джони Деп нарече австралийския земеделски министър "отгледан от домати"

Барнаби Джойс отговори с чувство за хумор: Мисля, че се превръщам в Ханибал Лектър за Джони Деп. Аз съм в главата му

Холивудската звезда Джони Деп заяви, че вицепремиерът и министър на земеделието на Австралия Барнаби Джойс изглежда сякаш е „отгледан от домати“, пише в. „Гардиън“.

Актьорът продължава да се подиграва с извинението, което той и жена му Амбър Хърд бяха принудени да поднесат, след като посетиха Австралия заедно с двете си кучета, които обаче влязоха в страната незаконно.

Деп се появи в американското токшоу на Джими Кимел, където водещият определи Австралия като „тъпа държава“, докато интервюираше актьора за извинението, след като Хърд беше обвинена, че е внесла незаконно кучетата им Пистол и Бу в страната.

„Той (Барнаби Джойс - б.р.) изглеждаше някак като наследник на домати. Това не е критика, просто казвам, че бях малко притеснен ... той може да експлодира“, каза Деп.

50-секундният клип, който адвокатът на Амбърд Хърд показа в съда в Куинсланд, е записан от семейството и обяснява защо законите в Австралия са толкова строги. 

"Австралия е красив остров с богатство от уникални растения, животни и хора", заявява пред камерата Хърд, като обяснява необходимостта от стриктен контрол и допълва: "Наистина съжалявам, че Пистъл и Бу не бяха декларирани. Опазването на Австралия е важно". 

"Декларирайте всичко, когато отивате в Австралия", заключва Джони Деп. 

Явно обаче извинението на звездната двойка не е прието сериозно от земеделския министър Барнъби Джойс, според който Деп изглежда сякаш се явява на кастинг за "Кръстникът". 

"Не мисля, че ще получи Награда на Академията за представянето си", каза Джойс. Той отрече да е режисирал "отвратителното" видео и подхвърли, че би могъл да свърши по-добра работа. Според него все пак посланието е ясно и се разпространява благодарение на Деп и Хърд.

Джойс отговори на нападките на актьора с чувство за хумор на пресконференция в сряда. „Мисля, че се превръщам в Ханибал Лектър за Джони Деп.

Аз съм в главата му, дърпам някои струни, някои лостове. Дълго след като съм забравил господин Деп, той ме помни“, каза Барнаби Джойс. Министърът благодари на Деп за безплатната реклама, която той направи на законите за биосигурност в Австралия.

Пред Кимел Деп призна, че извинението, което са заснели с жена му далеч не е било толкова искрено, колкото изглеждало. Двамата трябвало да го записват няколко пъти, тъй като не спирали да се кикотят.

На въпрос дали е гледал видеото преди да го пусне в мрежата Джони Деп отговаря: „Не, защото не исках да се самоубивам“.