Нов интернет гаф в ГЕРБ: Сайтът на МВР още не е отразил атентата

Пореден гаф в сайт на държавна институция лъсна в интернет. След като от президентството вчера нарекоха ромите мангали, към днешна дата в сайта на МВР все още няма качена никаква информация относно терористичния акт на летище Сарафово.

О. Минчев: БСП използва атентата за нечистоплътна партизанщина

„Ако сте гледали Янаки Стоилов по БНТ, трябва да ви е ясно защо в България скоро няма да има нормална държава (Стоилов гостува в сутрешния блок на телевизията вчера – б.р.) Да използваш терористичния акт в Бургас за своите дребни, нечистоплътни партизански цели е запазена марка на амбулантна политика”. Така коментира в профила си във Facebook атаките от страна на „столетницата” към правителството след атентата в Бургас политологът Огнян Минчев.

Гейове манекени въртели бизнеса на Хамстера

В каталога на бардака на Антон Петров - Хамстера са фигурирали не  само десетина млади момчета, които са само бизнес дами, но и мъже, които предлагали всевъзможни секс услуги. Това признал главният букер на модната агенция “Май Ейджънси” Николай Пиронков. 

Атентаторът говорел английски с арабски акцент

Ден преди взрива терористът, който взри автобус на летище Сарафово, е бил в Равда, а в Поморие е искал да наем автомобил, като е предплатил с банкнота от 50 лв. Той е посетил два пъти аерогарата в деня на атентата, обяви тази сутрин окръжният прокурор на Бургас Калина Чапкънова.

Младенов защити Цветанов и службите с примери от Лондон и Мадрид

"Ако българските служби за сигурност не са се справили с превантивните мерки около атентата и не са на ниво, то това означава, че колегите им в Лондон и в Мадрид също не са на нужното ниво". По този начин Младенов отби ударите срещу колегата си Цветан Цветанов, който беше атакуван светкавично от опозицията след атентата в Бургас.