69 години Кобургите крият истината за смъртта на Борис III

Симеон и семейството му са единствените българи, които знаят каква е мистерията около смъртта на предпоследния български цар. На 28 август 1943 г. в 16, 22 минути цар Борис умира в двореца си в София. Оттогава до днес няма българин, който да не се е опитвал да търси висш шпионаж в тази царска, но иначе твърде обикновена смърт. Има ли тайна?

Партизански фолклор превръща терористите от Жабокрек в герои

68 години червената лъжа се повтаря, историята се фалшифицира, а лидерът на ПЕС Сергей Станишев се прекланя пред престъпление срещу човечеството Милкана Дангова 24 август 1944 г. продължа да бъде една от най-спорните дати в най-новата ни история, обвита в много червена мистика, героика и патетика.

БСП и ДПС рекордьори в Кърджали с агенти на ДС

Движението за права и свободи и Българската социалистическа партия са с почти изравнени показател по брой на агентите на бившата Държавна сигурност, включени в листите за общински съветници на местните избори през октомври 2011 г. в област Кърджали от парламентарно представените партии.

ДС възбужда сексуалните доноси на Ахмед Доган

Лидерът на ДПС описвал в рапорти до службите интимните си преживявания Лидерът на ДПС Ахмед Доган е носил ценна информация на Държавна сигурност за съселяни, войници, с които е служил и негови състуденти.

Кратък курс по истинската история на КПСС ( Комунистическата Пропаганда Срещу Свободата ни)

Във връзка с рядката възможност българските зрители да чуят нещо различно от обичайната пропаганда в полза на съветския колониализм, който дори не бива наричан по този автентичен начин у нас, читател обобщи в коментарната част някои от елемените на голямата историческа лъжа за „освобождението на България“ от страна на СССР.