Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 юни)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще чувствате порив да разчупите старите модели, да повярвате в собствените си възможности и да се хвърлите в неизвестността на притеглящия ви далечен безбрежен хоризонт. Изключително настойчиво ще усещате необходимостта да се освободите от стари решения и вътрешни страхове, които са ви пречели и стеснявали възможностите за голяма част от идеите. Виновник за това ще е пълнолунието в сходния огнен знак Стрелец който ще ви привлича да кажете „да” на нещо привидно неприемливо и страшно, но то ще е мъдро и реално.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, кръга от близки хора роднините, семейството, приятелите ще запълва голяма част от времето ви през седмицата. Ще сте силно привързани към тях и в случай на нужда ще сте готови да ги защитите. Когато се намирате около своето семейство и приятели, ще се чувствате защитени от превратностите в живота. Ще помните важни дати и събития, свързани с близки и познати. Ще сте много сантиментални и носталгични, със силната тенденция да живеете в миналото. Но си напомняйте, че живота трябва да се живее в настоящето, с поглед напред към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, пълнолунието в противоположния знак Стрелец ще ви предразположи към възпламеняването на словесни битки, сблъсъци и философски недоразумения. Най-добрият ход ще е да намалите темпото на обмен, да не затягате допълнително възела на неразбирателството, да слушате другите, да вниквате в тяхната гледна точка, колкото и да е трудно. За да можете да продължите пътя си, трябва да се осмелите да оставите ненужния товар на закърнелите мисловни и психологически модели.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще сте много по-чувствителни към темата за мечтите в живота и ще изпитвате нужда така да пренаредите личните си взаимоотношения, че да се отвори повече пространство за свободните ви въжделения, както и да се обградите с хора, които ви подкрепят и насърчават. Пълнолунието в огнения знак Стрелец ще ви помогне да очертаете голямата картина и мащабните цели и проекти, които сте изгубили от поглед, втренчвайки се в детайла. Бъдете наблюдателни за знаци по пътя и обръщайте внимание на сънищата си.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, началото на седмицата пълнолунието в сходния огнен знак Стрелец е период за преоценка на новите начала и подходи, които сте възприели през периода на новата луна. Можете с чиста съвест да ревизирате някои свои цели, желания и възнамерения, които сте направили под силното влияние на рационалния ум, а сте пропуснали гласа на интуицията и сърцето. След влизането на Слънцето във водния знак Рак, картината коренно ще се промени и приоритетни ще бъдат нови области като сигурността, маатериалната обезпеченост и др.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, началото на седмицата ще проявите песимизъм, безпокойство и тревога. Задължения свързани с тежка работа и трудно общуване ще ви създават напрежение. Негативната умствена настройка ще ви кара да виждате нещата различни, нереални, по – лоши, отколкото са всъщност. Няма да успявате да се концентрирате, ще ви липсва вдъхновение и бързина на ума. Възможни са разногласия и проблеми с колеги, близко обкръжение и роднини. Трудности при пътуване, общуване и комуникации.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, през тази седмица ще търсите партньор, който е грижовен, предлага емоционална и материална поддръжка, с когото ще се чувствате сигурни и защитени от превратностите на живота. В същото време ще го обграждате с много грижи, любов, привързаност и нежност, като ще имате склонност да прекалявате в това отношение. Можете да го засипвате с внимание, да не му позволявате да се отдалечава дори и за кратко от вас, но едва ли това ще печеливша стратегия. Дайте повече пространство и свобода на хората, които ви обичат.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, сложна, но силна седмица на събития. Можете да се сблъскате с някаква загадка, на която да ви се наложи да търсите отговора, но може и да се отклоните от пътя в търсене на изход от сложните ситуации. Ако ви се удаде да се справите с тези задачи успешно, ще бъдете още по силни и енергични, ще разгръщате уменията си с размах. Максимално ще нараства жизненият потенциал, но все пак бъдете предпазливи и внимателни във всички дела с които се захващате.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, седмицата стартира с пълнолуние във вашия знак. Ще се стремите към простор, ще искате да се наслаждавате на живота, да правите нещата, които обичате, да усещате връзката със себе си и природата. Ще уважавате нуждата от независимост на другите около вас и ще държите другите да уважават вашата. Сега е момента да реализирате отдавна мечтано пътешествие в чужбина, да преживявате повече приключения. Ще бъдете оптимистични, спонтанни, уверени и щедри.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, през тази седмица наблегнете на физическото натоварване, повече време на чист въздух и разходки пеша. Благоприятно ще е общуването, но избягвайте интензивните контакти, новите запознанства и груповата работа. Най-добре ще е да отделите повече време за семейството. Не предприемайте действия свързани с търговски сделки или пътувания, ако не сте напълно сигурни в това което правите, не вземайте прибързани решения. Всичко, което ще предприемете обмисляйте щателно.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, избягвайте двойствените ситуации през тази седмица. Случайността може да се окаже на ваша страна и намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно и необратимо загубено. Не напъвайте мисълта си с житейски грижи, не зацикляйте на едно място, оставете я свободно да се рее. Възприемайте труда като неотменна част от битието и необходимост. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението и настроението ви.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, не се притеснявайте твърде много и не зацикляйте в един и същи проблем продължително време. Погледнете на ситуацията от различен ъгъл и ще откриете, че придържането към остарели форми и модели не е печаливша комбинация. Обмислете нови стратегии и идеи, опитайте се да бъдете променящи се и комуникативни. Това няма да е лесно, но по този начин ще бъдете атрактивни и приспособими. Не проявявайте прекомерно лични амбиции и кариеризъм за да успеете.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)