Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (31 август - 6 септември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, във вторник ще летите на крилете на любовта, изпълнени с емоционална активност и страст. Възможна е проява на силни чувства, несъобразяване с емоционалността на другите, груба чувственост. Периодът е подходящ за изява на художници, танцьори, хора занимаващи се със сценични изкуства и обществена дейност. Във вторник астрологичната обстановка ще съдейства за възникване на делови отношения в области свързани с шоу бизнес и дейности с развлечения и забавления.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, възможни са финансови придобивки чрез партньорство, свързано с общ бизнес и интереси. Период на активна делова, обществена и политическа изява. Ще се увеличава инициативата в обществените, любовните и свързани с изкуството прояви. Благоприятно време за сексуалната хармония в любовта и брака, но не стартирайте нови запознанства и връзки. Във вторник изгладете миналите недоразуменията, анализирайте личните взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци през тази седмица ще проявите повече дипломация, тактичност, обективност, разумност, разсъдливост и логичност. Ще сте склонни да взимате решения след постигане на разумни компромиси. Няма да пренебрегнете чуждото мнение с което винаги ще се съобразявате. Ще намерите разумно и справедливо решение дори в трудни, сложни, заредените с най-голямо напрежение ситуации. Околните ще се допитват до вас, защото ще сте отлични консултанти, посредници и говорители.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, през тази седмица Луната ще премине през знаците Овен, Телец и Близнаци. Ще бъдете амбициозни и дисциплинирани, но въпреки това са възможни напрежение и дискомфорт в ежедневието. Опитайте се да овладеете действията си и да ги насочите в правилната посока, като избягвате стресовите и конфликтни ситуации. По-лесно ще се изморявате, а реакциите ще са доста по-забавени, ако преди това губите прекалено много енергия, в безсмислени спорове и разправии.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, бъдете внимателни във вторник за да не бъдете измамени в любовта. Неправилно отношение към децата може да породи негодувание и нетърпимост от тяхна страна. За работещите с газ, нефт, вода са възможни проблеми.Липсата на дисциплина, безредие, контрол, както и нежеланието да носите отговорност ще ви изправи пред сложни и конфликтни ситуации. В неделя са възможни неочаквани придобивки или примамливи предложения и оферти за кариерно развитие и усъвършенстване.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, може да има залитане в различни направления, но общата насоченост на мислите ви ще е към красота и хармония. Ще ви харесва да работите в естетична и изискана обстановка, която ще способства да мислите рационално логично и обосновано. Ще притежавате усета и дарбата да убеждавате околните в правотата на вашите идеи и намерения. Ще обезоръжавате събеседниците си с чар, такт, дипломация и грациозна логика, след което те ще се предават и съгласяват с мнението ви.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни активна и творческа седмица. Благоприятен период за решаване на финансови въпроси, за бизнес, за планиране на творчески проекти. Като цяло период на увереност, инициатива и хармония във взаимоотношенията, но не изпускайте крайните срокове при взимането на решения. Предоставената възможност престава да съществува поради неспазения период и вече не е нужно да се взима каквото и да било решение Жените, които искат да забременеят могат да имат успех във вторник.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион ще изпитвате желание за умствено и физическо самоусъвършенстване. То ще ви помага в бизнеса и професията, за да заемете водеща лидерска роля. Но не започвайте голям бизнес, не бързайте. Можете да планирате детайлите и подробностите, но не стартирайте, защото момента не е подходящ. Обмисляйте стратегии, поставете си реалистични срокове за изпълнение. Много силен и активен ден неделя, в който ще можете да проведете важни срещи и разговори. Мисълта ви ще бъде точна и конкретна, изказът – ясен и точен.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, възгледите ви по определени проекти ще са базирани върху фактите и винаги ще са практични и реалистични. Ще гледате на света по предпазлив, интелектуален, аналитичен и практичен начин. Ще имате способността да отсявате зърното от плявата и ще извличате отвсякъде важната информация, която е основана на факти и има конкретен, реален и практичен смисъл. Ако изпитвате напрежение, физическите упражнения ще снижават общото ниво на нервна напрегнатост и ще подобрят подвижността ви.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, активна седмица в която ще покажете изключителна воля и способност за смели и грандиозни дела. Популярността ви ще нараства, но с нея и отговорността. Можете да сразите някого ако разберете, че се възползва по определен начин от вас за свои лични цели или изкривява истината за собствени облаги. Ще притежавате таланта да усещате и разбирате мотивите на другите, но ако са честни и искрени в намеренията. Ще възприемате в детайли информацията, която ви се подава и ще реагирате адекватно на всяка ситуация.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей възможни са проблемите с партньорите да се задълбочават и изострят, поради намеса на трето лице или външни фактори. Ще се изправите пред предизвикателства, ще срещнете стари партньори или приятели, които ще усложнят отношенията в настоящата ви връзка, или пък ще се появи ново привличане, което ще грабне вниманието ви. Въпреки всичко, силните и стабилни връзки ще издържат и оцелеят след препятствията. Но ще ви се наложи да преосмислите и задълбочено да анализирате личните взаимоотношения.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, през тази седмица амбициите ви няма да са реалистични, ще сте склонни да идеализирате, да живеете в измислен паралелен свят. Ще бъдете на коренно различни позиции с околните и това ще ви изправи пред труден избор. Голяма част от собствените ви представи ще са обвити във заблуди и самоизмама. Чувствителността и състраданието могат да бъдат несъвместими с действително случващото се около вас. Изключително внимателни бъдете във вторник.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)