Се​дмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25-31 май)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, бъдете внимателни в началото на седмицата. Ще напира във вас скрит гняв от интриги и тайни действия или трудности в контрола на подсъзнателните желания. Не стартирайте „тайни” сексуални приключения, защото няма да бъдат в никакъв случай тайни. Не прекалявайте с алкохол и лекарствени препарати. Възможни са трудни за диагностика заболявания и инфекции. Провеждайте интервенции само ако е крайно наложително, защото съществува опасност от отравяне и неправилно приложена анестезия при операции.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през седмицата ще бъдат характерни различни чувства - от внезапно възникване на емоционално, любовно увлечение в съчетание с безотговорност, до нежелание да се губи личната свобода. Възможно е да възникват конфликти в брака и любовта, да изпитате непредвидими емоционални реакции на симпатия или на антипатия. Обществените контакти и връзки също ще са подложени на внезапни конфликти и неразбирателство и могат да се окажат причина за разриви в приятелските отношения или с колектива.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през седмицата ще бъдете напрегнати от интелектуалните дебати, спорове и конкуренция. Ще бъдете по агресивни от обикновено в отстояването на своите идеи и гледна точка. Това е подходящ момент за изграждане на стратегия и тактика, но не и за реализирането и. Ще се усилва решителността при изпълнение на работата, но и забъркване в проблеми, прекалена умствената енергия, пренапрегнатост. А това ще води до разногласия, които могат да се получат от разгорещените спорове.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Луната през тази седмица ще премине през знаците Дева, Везни и Скорпион. Планетата на хармонията и красотата Венера допълнително ще ви стимулира и помага, докато се движи в знака ви. Това е благоприятно време за ремонти, подобряване на обстановката в дома, влагане на физическа сила и емоция в домашните работи. Отношенията с жени ще са благоприятни и ще водят до развитие и прогрес. Ще ви спохождат оригинални идеи по въпроси, свързани с домакинството и печеленето на пари.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, през седмицата някои от плановете ви могат да се провалят. Бъдете особено внимателни в почивните дни. Нещо съвсем незначително, за което не сте си давали сметка, ще промени и попречи на реализацията на целите ви. Ще ви измъчват вътрешни терзания, поради незаслужени обиди или измами. Периодът може да бъде белязан от тайна вражда или от самозалъгване и заблуда. Ще бъдете замесени в ситуации, където другите се облягат на вас и ще ви използват, дори без да подозирате.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, сериозен проблем могат да станат раздразнителността, язвителността и споровете. Съществува тенденция за нервност, импулсивни решения, напрежение и нетърпение. Не са изключени инфекции или възпаления от порезни рани. Възможни са трудности в деловите връзки и конфликти. Не е подходящ момент за прокарване на лични идеи пред началници или подчинени. Разногласия по отношение на методите на работа, начина за протичане на професионалните и служебни задължения.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, в началото на тази седмица ще бъдете напрегнати, без сами да осъзнавате защо. Ще разваляте вече установените отношения и ще създавате нови, но нетрайни такива. Трудности във финансовата сфера, вероятни са загуби поради импулсивни, неразумни решения. Проблеми и трудности за хората, които се занимават с изкуство, бизнес свързан с шоу и развлечения, електроника или технологии. Желание за бърза възвращаемост, но без разумни действия и от там са възможни непредвидими загуби.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще бъдете ентусиазирани и активни в действията, но на моменти хаотични и разпилени, както и много бъбриви и обстоятелствени в комуникациите. Въздържайте се от стартиране на нови инициативи и важни дела, тъй като заради ретроградния Меркурий може да имате пречки за по-нататъшното им развитие. Бъдете доколкото е възможно концентрирани в аналитичната, детайлна и счетоводна дейност, маркетинг и реклама, за да довършите започнатите работи.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, през тази седмица ще се наблюдава агресивно ви поведение по отношение на другите хора или от тяхна страна към вас. Ще се активизират сътрудничеството и партньорствата. Не си създавайте сами напрежение, не се въвличайте в конфликти, ситуации на спорове или неразумни несъгласия в брака. Опитайте се да водите енергично сътрудничество, да контактувате с партньорите, за да си създадете предпоставки за активен светски и обществен живот, който ще ви е полезен впоследствие.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог през тази седмица без видима причина ще бъдете разсеяни, трудно ще се концентрирате върху работния процес, ще допускате сериозни грешки и недоразумения, и е възможно да станете жертва на лъжи и измами. В тази връзка оглеждайте и четете внимателно всички детайли при работа с документи и обработка на информация, за да не се окажете подведени. Възможно е да се осуетят или отложат вече планирани срещи, да срещнете неразбирателство от страна на колеги и приятели.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, в понеделник ще бъдете страстни, дръзки, готови на всичко и нищо в любовта. Възможно е да изпитате непредвидими емоционални реакции на симпатия или на антипатия. Ще се промени рязко ритъма и настроението ви през седмицата. Вниманието ви ще се фокусира върху проблеми в семейството или децата, загриженост за здравето на възрастни роднини, или нови инвестиции за дома. Не прибързайте, обмисляйте добре решенията си, за да не предизвикате трудности във финансовата сфера.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, невнимателно и импулсивно поведение през седмицата. Ще ви се иска непрекъснато да натрапвате собствената си гледна точка. Импулсивните ви реакции ще стават причина за неприемане от околните на идеите и становищата ви. Ще имате чувството че сте прави и надделявате в определени ситуации, но тава няма да е така. Не е благоприятен период за отношения с деца, авторитети и влиятелни хора. Физическо пренапрежение и противоречиви емоционални отношения ще водят до изтощение и ще вредят на здравето и жизнеността ви.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)