​Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20-26 април)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, през тази седмица ще кипите от енергия, воля, лидерство и упоритост. С голяма сила ще защитавате собствените си принципи. Ще изпитвате силен импулс в постигането на целите си. Ефективно ще използвате обединени финанси в бизнеса, ще прилагате нови и модерни методи и технологии. Добър период за хора, които се занимават с екстремни и опасни спортове, атлети, автомобилни състезатели и с професии, които изискват физическо напрежение и воля. Успешни дни сряда и четвъртък.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще бъдете по агресивни от обикновено в отстояването на собствените идеи и гледна точка. Това е подходящ момент за изграждане на стратегия и тактика. Ще бъдете решителни при изпълнение на ежедневните задачи и преодоляването на възникналите пречки. Засилена ще бъде умствената енергия, предприемчивостта и това ще води до успех в работата и учението. С навлизането на Слънцето в знака ви, времето ще е подходящо за ремонти, подобряване на обстановката в дома, влагане на физическа сила и емоция в домашните дела.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, бъдете внимателни, защото проблем могат да станат разгорещените спорове, както необмислените и прибързани действия. Сериозни конфликтни ситуации ще провокират раздразнителността, язвителността, сприхавостта ви, затова ги овладейте докато са в зародиш. Съществува тенденция за нервно напрежение, импулсивни решения, нетърпение. Не са изключени инфекции, възпаления, порезни рани или хирургическа интервенция, затова спазвайте правилата за безопасност.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Луната през тази седмица ще премине през знаците Близнаци, Рак и Лъв. Когато Луната увеличава размера си, тя расте, фазата на растеж е подходящо време за занимания за увеличаване на благосъстоянието и привличане на всичко хубаво. В този период се провеждат ритуали, свързани с достигането на конкретна цел или осъществяването на нови проекти, започнати по-рано. Преди да се проведат обредите в тази лунна фаза, трябва в първия лунен ден да се обмисли и формулира крайната цел на ритуала.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, в понеделник управителят ви Слънце влиза в земния фиксиран знак Телец. Този знак учи как се съхраняват и инвестират средства, чрез постоянство и упоритост. Социалното и общественото ви положение ще влияят на брака, професията, сделките. Пред вас ще се появят нови възможности, желание да притежавате имоти, собственото имущество, парични постъпления. Приходи от неочаквани и щастливи случаи, предимства, благополучия, изгоди и шанс.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ще се откроявате с аналитичен задълбочен и проницателен ум. Ще поемате и трансформирате голяма по обем информация. Ученето, натоварването, интереса към криминалистика, заниманията със секретна информация ще ви вълнуват и ще са от изключителен интерес. Успешен период за военни, полиции. Възможна е кариера в тази области. Смело ще поемате риск, амбициите ви ще са големи. Предприемчивостта в бизнеса ще се води ефективно и с резултат, ще ви изведе до лидерски позиции.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, хубав период за общуване, за успех в обществото, да покажете себе си от най – добрата си страна. Стремежът ви към хармония и нежност ще ви сближава с партньорите. Отношенията в семейството ще са топли и щастливи. Работата и деловите контакти ще са съзидателни и творчески. Нещата ще се правят с лекота и успешно. Оптимистичната настройка ще се предава и на партньорите и на работата, която ще ви носи по голям успех от обикновено. Силни дни сряда и неделя.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще се подавате на приятни емоции, ще бъдете разумни особено в личните отношения. Подходящ период за стартиране на нови връзки и запознанства, за изясняване на трудности и проблеми в партньорските взаимоотношения. Ще чувствате прилив на енергия, жизненост и удовлетворение в емоционалния живот. Благоприятно време за разрешаване на финансови и банкови въпроси, за теглене на кредити и уреждане на заеми. Успешни дни сряда и четвъртък.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, всякакво обучение ще приемате с лекота, повече като вдъхновение, отколкото като тежест. Няма да ви липсва дълбочина и сериозност. В материалната сфера благодарение на партньорства и отношения ще постигнете напредък и полза. Възможно е да харчете много пари за скъпи и луксозни предмети, но ще си купите и нещо много стойностно и полезно. Хармонични, щастливи отношения в семейството и ползотворни в бизнес контактите. Успешен ден сряда.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще сте заредени с дисциплина и организираност. Седмицата. ще премине много динамично, ще бъде подходяща за провеждане на срещи и разговори, интервюта и дискусии, за работа с държавни, административни и правни учреждения. Ще бъдете много ентусиазирани и амбициозни за нови проекти, с хъс за кардинални промени, но вероятността да надцените възможностите си и да предприемете неизпълними обещания е много голяма. Бъдете реалисти, здраво стъпили на земята, преценявайте добре всяка ситуация и не взимайте прибързани решения.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, необикновено творческо вдъхновение. Възможност за привличане на влиятелни и богати хора към собствените идеи и каузи. Благоприятен период за работа с организации, приятели, колективи. Възможности за започване на интересни отношения, връзки и контакти. По – голяма финансова, емоционална свобода и възможности. Излъчването ви ще бъде видимо, ще сте привлекателни, магнетични, можещи. Ще създавате условия за успех в области, които не са традиционни, но ще носят нещо ново и необикновено.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, началото на седмица ще бъде неорганизирано. Заблуди и обърканост са възможни в брачните и любовни отношения. Емоционална свръхчувствителност и нереалистични очаквания. Не стартирайте тайни любовни връзки и авантюри без да си давате ясна сметка за последствията. Недоразумения в общуването и нереалистични планове, които могат да завършат с финансови загуби. В края на седмицата си вземете няколко дни почивка, за които имате желание отдавна.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)