Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 октомври - 2 ноември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, след навлизането на управителя ви Марс в земния знак Козирог, многократно ще се повиши издръжливостта ви. Благоприятен период за тези, които се занимават със спорт, където се изисква изразходването на голямо количество физическа енергия,. като бягане или каране на колело, маратон, скално катерене, плуване на дълги разстояния и др. Амбициозността, преценките и контрола ви ще бъдат изключителни, ще поемате примерени рискове, като използвате личната си сила разумно и отговорно.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, управителка ви Венера се намира в противоположния знак Скорпион и ще ви помага в партньорското щастие и комфорт. Вместо да проектирате своята идентичност и стандарти върху околните, ще откриете обективно истинския характер на другите и дали имате обща съвместимост, преди да се ангажирате в личен аспект. След като можете да спечелите разбирането от страна на другите ще промените собствения си подход за да изкажете мнение след използване на такт и дипломация.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, след промяната на движение на управителя ви Меркурий от понеделник ще бъдете предразположени да говорите, да изучавате, да се учите на дълбоко разбиране към другите и постигане на съгласие с тях. Ще задълбочите инстинктите и емоциите, ще повишите чувствителността и ще създадете хармония и баланс във взаимоотношенията. За ситуация, която ви се е струвала неразбираема ще намерите правилната информация, ще разгърнете ума си към фактите и ще направите правилните и точни преценки.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще имате възможност да предприемете стъпки към стартирането на нов етап в живота свързан с власт, финансови инвестиции, големи и крупни бизнес сделки, пари от наследства, големи капиталовложения. Сексуалността и интимните взаимоотношения също ще претърпят развитие и промени. Ще бъдете чувствени и много емоционални, с желание да култивирате положително обвързване, като покажете посоката за създаване на щастлива връзка и създадете атмосфера на дълбока обвързаност.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, през тази седмица ще ви се иска да изследвате какво има под повърхността и да разберете по дълбоко ценностите на околните. Ще имате чувството, че сте проникнали навътре с достъп до подсъзнанието. Засилени ще са интуицията, духовността, мистиката, телепатията, възможни са пророчески сънища, проникване в бъдещи културни течения. Във вторник ще се настроите към нуждите на другите с нещата които са важни за тях, като взимате удовлетворяващи решения и преценки.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ако през последните няколко седмица сте се изправяли пред нещо разстройващо и реакцията ви е била да се отдръпнете и да се затворите в себе си, надявайки си, че проблема ще отшуми от понеделник ще имате възможността да разрешите ситуацията. Ще се заемете активно като въведете ред в нещата си, очертаете реалната си цел и направите план за постигането и. В събота ще имате възможност да си върнете самочувствието след като се съсредоточите и се фокусирате към настоящия момент.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни седмица ще стартира с творческо вдъхновение. Много благоприятен период за художници, поети и музиканти с повишена чувствителност към красотата. Ще прозира доброта, чувствителност и мекота при изразяване. Възможно печелене на пари от изкуство, музика, фотография или поезия. Хармония в любовта, брака и семейството. Интуицията ще бъде засилена, сънищата могат да ви подскажат отговор и да ви помогнат да разрешите проблем, който отдавна ви е безпокоял и обърквал.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще имате възможност да поемете конструктивния риск, който да ви даде усещането за придобиване на увереност и насърчаване на промяна в личните дела. Ще бъдете чувствени и много емоционални, отдадени изцяло на партньора, с интензивни и силни страсти, за взаимно утвърждаване и пълна подкрепа. Планетата на хармонията и разбирателството Венера, която е във вашия знак ще благоприятства всякакъв вид финансови инвестиции, големи и крупни бизнес сделки и пари от наследства.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, през седмицата ще изобилствате от нови идеи, които ще ви правят активни в интелектуалните занимания. Ще получавате положителен импулс, възможно е и професионално издигане. Ще осъществявате много бързо контакти между познати и партньори. Много подходящ период за финансовите и делови договори. Това може да касае както парите от сделки, така и комисионни или кредити. В здравословно отношение момента е благоприятен за лечение на нервната система и храносмилането.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, възможно е да усетите спад в жизнения тонус, отпадналост и изтощение, както и прояви на здравословни неразположения, хронични болки или главоболие, затова не се преуморявайте и щадете силите си.Въздържайте от големи покупки и пазаруване. В общуването и предаването на информация ще настъпи промяна и творческа активност, защото мисълта ви ще се концентрира върху конкретна тема и свободно ще реализирате целите и намеренията си.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, на преден план ще излязат партньорските взаимоотношения, желание да създавате хармония и баланс в любовта и семейството. Ще бъдете дипломатични, романтични и вдъхновени, ще търсите грация и красота във всичко около себе си. В определени моменти не прекалявайте с амбицията и не я оставяйте да надхвърли възможностите ви. Бъдете по примерени и преценявайте реално вероятността на собствените ви способности. Имате шанса да реализирате старо желание, въпреки непредвидените обстоятелства, но гледайте в правилната посока, защото само тогава има вероятност да се случи.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, началото на седмицата ще започне изключително в първите два дни, но няма да е така и до края. Ще ви се наложи да пестите повече от обикновено. Възможно е да залитате в крайности, като виждате нещата или много розови или много черни, а това ще води до недоразумения в партньорството, брака и любовта. Не очаквайте от партньора твърде много, а да не давате нищо в замяна. В работата и деловите отношения трябва да проявите внимание, за да не се подлъжете по измамни възможности.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)