Хороскоп

Какво вещаят звездите (21-27 април)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, през тази седмица е точният квадрат в 13-тия градус на управителя ви Марс с три тежки планети, Юпитер, Уран и Плутон. Астрологичната обстановка е напрегната и сложна. Тези от вас, които имат лични планети в тази зона, както асцендент или среда на небето МС, да бъдат особено внимателни. Ако е възможно не пътувайте, не предприемайте рисковани дейности, пазете се от инциденти и аварии. Ще ви се наложи да взимате решения от кардинално значение за бъдещето ви.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, Слънцето през тази седмица навлиза в рождения ви знак. От сряда планетата на разума и комуникациите Меркурий, също ще премине във вашето владение. Сетивната и чувствителната интелигентност ще се изострят, въображението ви ще е силно. Интуитивно ще ви идват наум идеи, за които не сте се сещали преди, а още по малко смелостта да ги развиете в реалистични проекти. Но все пак не бързайте, изчакате още известно време, не ги реализирате до края на месеца.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през тази седмица от сряда, управителят ви Меркурий ще премине в съседният знак Телец. Това ще бъде интензивна среда за творческо вдъхновение и интуитивни мисловни процеси. Подсъзнанието ще ви бъде ценен съюзник през този период. Добро време за занимания с психология и естествени науки. Силно и плодотворно въображение, от което могат да се възползват писатели, актьори, поети, музиканти и фотографи. Интуитивно и умствено осъзнаване.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, интензивна и неспокойна седмица. Астрологичната обстановка е напрегната от Големия кардинален кръст, в чиято конфигурация сте едно от главните действащи лица. Ще бъдете изправени пред объркана и неясна ситуация, в която ще се наложи да вземете трудно и може би неправилно решение. Не бързайте, премислете доколкото можете, дори и под натиск, не давайте воля на чувствата си, защото те едва ли ще бъдат верен критерий за намирането на отговорите които търсите.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, управителят ви Слънце през тази седмица ще навлезе в земното царство на Телец. Отношението ви към средствата и материалните придобивки ще придобие нов смисъл. Ще се стремите към по голяма икономическа независимост, но дали това ще се осъществи, зависи от вашите решения и разумни действия. В края на периода интуицията ще бъде засилена и подсъзнанието ще ви диктува интересни възможности. Ще изпитвате повече съчувствие, ще се опитате да се грижите за хора, които не познавате, да им помагате в труден за тях момент.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, силен период от подкрепата на управителя ви Меркурий в сходния по стихия земен Телец. Слънцето също ще помага на тези от вас родени в началните градуси на знака. Интуицията може да ви подскаже идеи за големи и мащабни проекти, в които да привлечете участието да чужденци или контактите ви да преминат извън пределите на страната. В този период ще бъде успешно обогатяването със знания, самоусъвършенстването, заниманията с наука във всичките и форми.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, през тези две седмици бъдете особено внимателни. Независимо дали на вас ви се иска или не, но ще бъдете в центъра на събитията от напрегнатата астрологична обстановка, която създават планетите разположени в кардиналните знаци с конфигурацията на Големия квадрат в тях, където сте едно от главните действащи лица. Не предприемайте важни стъпки, изчакайте ако е възможно до края на месеца вземането на важни и радикални решения за промени в живота ви.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, бъдете внимателни през следващите няколко седмици. Астрологичната обстановка е напрегнатата, а това няма как да не отрази на вашите мисли и действия, след като управителят ви Плутон е една от планетите, активен участник в Големия квадрат на кардиналните знаци. Не предприемайте важни и значими събития, ако е възможно отлагайте и задържайте изпълнението на идеи и проекти след края на месец април. Не вземайте решения под натиск и силни емоции.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, сложна и емоционална седмица. Не прибързвайте, не стартирайте нови проекти през следващите две седмици. Астрологичната обстановка е напрегната с образуването на Големия квадрат в кардиналните знаци. Активен участник е управителят на знака ви Стрелец. Ще имате чувството, че ви е необходима неотложна промяна сега, но не взимайте преценки под емоции, защото едва ли ще бъдат правилните. Отложете важните решения след края на месец април.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, през следващите седмици могат да се случат радикални промени във вашия живот. Те от своя страна могат да разрушат основните цели да ви принудят да търсите нови перспективи. Животът ви ще се променя от мащабни и неподвластни на контрола ви сили. Ще възникне необходимостта да се приспособите към тези промени, както използването на всички възможности за оцеляване и пренасочване на силите и енергията ви. Това ще ви даде важен и ценен урок.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей труден и нервен период. Но едва ли ще бъде последният в който ще се чувствате объркани и провокирани. Астрологичната обстановка е напрегната от конфигурацията на Големият квадрат в кардиналните знаци. Искате или не, но сте един от активните участници в това събитие. Действията ще излизат извън контрол, ще ви се наложи да поемете удари както от „свои, така и от чужди”. Ако можете отлагайте през следващите две седмици, вземането на важни радикални решения.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби и през тази седмица, имате подкрепата на планетата на любовта и хармонията Венера. Слънцето заедно с планетата на разума и комуникациите Меркурий също ще ви помагат при разговори, преговори, подписването на договори и споразумения. Много активен и творчески период за обучение, знания, квалификация и образование. Полагането на изпити, тестове и други форми на оценяване ще бъде успешно. Подходящ момент за съдействие от братя, сестри, братовчеди, съседи или съученици.