Майката на пребития 3-годишен Ицо проговори

Жената благодари на всички за финансовата и моралната подкрепа, която е получила

Майката на зверски пребития Христо на три годинки Невена Велинска проговори във Фейсбук. Тя благодари на всички хора, които са я подкрепили и са й помогнали в тежкия момент. Детенцето беше пребито почти до смърт в апартамента на жената от 18-годишните Александър и Патрик, които останали да гледат малкия. Вижте пълния текст, който Невена публикува в социалната мрежа:

"Здравейте, мили хора. Аз съм Невена, майката на Христо.

Тъй като не поддържам профил в социалните мрежи, използвам тази група, за да благодаря на всички за топлите думи, пожелания и готовност да помогнете. Навярно някои от вас имат нелек живот и водят своите битки, но въпреки това отделяте от времето и средствата си за нас с Ецко. Само сърцето ми знае колко благодарна ще ви бъда за цял живот, защото никога няма да намеря начин да ви се отблагодаря.

Тъй като нашият случай предизвика голям обществен отзвук, бих искала да ви уверя, че досега срещнах изключително внимание и подкрепа от Агенцията за закрила на детето. Разбирам, че мнозина са изградили недоверие към институциите в България, но за мен тези хора наистина се стараят да бъдат полезни и съпричастни. Много съм благодарна за адекватното разбиране на ситуацията. Все пак най-важният в този момент е Христо, нищо друго.

Благодаря ви и ви прегръщам всички."

Невена Велинска