Шаманът на Андите видя шампион в жълт цвят, но не видя сълзите

Ние видяхме на олтара син цвят (Аржентина) и жълт (Бразилия). Двата цвята се смесиха и победи жълтият, каза на 11 юни Хуан Оско

Шаманите от Перу дадоха на 11 юни своите предстазания, че Бразилия ще стане световен шампион по футбол, побеждавайки на финала Аржентина, на мистичен ритуал, смесвайки листа от кока (южноамериканско дърво, от листата на което се извлича кокаин - бел. на пр.) с нарисувани черепи и снимки на футболни звезди.

"Аз имам визия, че тази световна купа ще остане в Южна Америка. На финала ще играят Бразилия и Аржентина и Бразилия ще победи", каза kd 11 юниза агенция Франс прес Хуан Оско, известен като "Шамана на Андите".

Шаманите от трите региона на Перу концентрираха своите усилия пред стадион "Насионал" в столицата и в ритуала призоваха на помощ бразилеца Неймар, аржентинеца Лионел Меси, чилиеца Алексис Санчис и португалеца Кристиано Роналдо.

"Ние видяхме на олтара син цвят (Аржентина) и жълт (Бразилия). Двата цвята се смесиха и победи жълтият", каза "Шаманът на Андите" Хуан Оско. Да, имаше такъв цвят, но облят в сълзи.