Жестоки мерки за сигурност за юбилейния мач на Стоичков

Пропускателният режим за влизане на стадиона ще се осъществява през общо 8 контролно-пропускателни пункт

До феноменалното футболно шоу „50 години номер 8“, което ще събере у нас всепризнати футболни легенди от световна величина този петък (20 май), остават броени дни. За многобройните фенове, които ще пристигнат от всички краища на страната, за да отбележат юбилея на Христо Стоичков, организаторите съобщават важна информация. Пропускателният режим за влизане на стадиона ще се осъществява през общо 8 контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадион „Васил Левски“.

Пунктовете ще бъдат отворени от 15:30 ч., а самите входове на стадиона ще започнат да се пропускат посетители от 17:30 ч. Организаторите съветват всички закупили билет за събитието „50 години номер 8“ да се придвижат към стадиона колкото се може по-рано, за да се избегнат струпвания на фенове в последния момент. Затворен за преминаване (за пешеходци и автомобили) ще бъде и района около централния вход на стадиона, затова феновете ще трябва да изберат обходен маршрут за достъп до желания сектор. 

В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А, В и Г. Лица до 16 години ще могат да присъстват на събитието с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. 

Всички фенове, които искат да се сдобият със сувенири от специалната серия дизайнерски артикули, посветени на юбилея, ще могат да го направят и в деня на юбилея, 20 май, от следните точки, позиционирани в близост до КПП откъм сектор А, Б, В и Г, както и от КПП от към метростанция „Васил Левски“. Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Началото ще бъде дадено в 20:00 часа.