Гриша Ганчев с два варианта за спасението на ЦСКА – феновете ще решават

Таралежите да дойдат в Борисовата и да премахнат таралежите, призова бизнесменът

Гриша Ганчев обяви двата варианта за спасението на ЦСКА. Първият естартиране на ново дружество, което да бъде правоприемник на старото или да бъде взет лиценз на отбор от А група. Решението ще бъде взето от червената общност чрез „мини референдум” обяви той по време напресконференция на стадион „Българска армия.”

„Пред ЦСКА има два варианта - вие изберете кой, или ново дружество, имам уверение, че няма да ни пречат да се върнем, където искаме като ще бъдем правоприемник на настоящия клуб с всички титли. Другият вариант е да вземем лиценз на отбор от А група“, заяви Ганчев пред над 3 гиляди души, заели място в Сектор А на стадион „Българска армия“. добави още той.

Според Ганчев армейската общност трябва да бъде обединена. "Много ви моля, изберете между вас един хубав управителен съвет от 9-11 човека. Да премахнем това, което е било досега. Ние не сме политическа организация. Ние сме спортен клуб. Нас не ни интересува политката, а спорта. Да си възродим детско-юношеската школа да я превърнем в академия, защото тук с треньори и ръководители търсим два месеца да намерим един футболист, едвам извадихме едно момче на 14 години", каза още бизнесменът.

„Ще се борим срещу неправдата с позволени средства. Има доста сбъркан модел по отношение на оста държава – ОСК ЦСКА. ЦСКА не е само футболният клуб. Ние трябва да си търсим правдините. Ясно е, че държава без спорт е никаква държава. Никой не ни е виновен, че сме стигнали до това състояние.