Илияна Раева: Ще приема поста министър на спорта, но само при ясни правила

Битката на изборите беше ожесточена и яростна в задкулисието, беше за това кой ще купи повече гласове. Има протоколи, от които се вижда, че в дадена секция огромен брой, гласували за партията ни, в ЦИК пристигат като нула. Хора, които пишат от чужбина, казват, че са повече от 10 гласували за нас в една секция, в ЦИК пристигат протоколи с нула." Това заяви лидерът на партия "Обединена България" Илияна Раева.

В един от своите статуси в социалната мрежа тя написа, че е отвратена от изборите. Въпреки това обаче, няма никакъв шанс да се откаже от политиката.

"Оттук нататък започва много сериозно моята дейност в политиката", категорична е Илияна Раева.

"Позволявам си да кажа, че моята партия представлява всички онези проценти хора, които не гласуваха", убедена е Илияна Раева.

"Трябва да се направи програмно правителство и да се реализират бързи реформи, защото зимата идва и ако продължа пазарлъкът за министерски кресла, ще се случат страшни неща", категорична е Илияна Раева.

"Бих приела да съм министър на спорта, но само при ясни правила. Ще работя единствено в интересите на спорта", така Раева коментира дали би приела покана за поста.