"Лудогорец" се гаври с ЦСКА - излиза с резервите

Вече са ясни стартовите 11-ки на Лудогорец и ЦСКА, които излизат в мач от петия кръг на "А" група. Наставникът на орлите Георги Дерменджиев залага на голяма част от резервните футболисти. Извън групата за този двубой останаха Марселиньо, Жуниор Кайсара и Роман Безяк, а на пейката започват Светослав Дяков, Владо Стоянов, Христо Златински, Козмин Моци и Михаил Александров. Прави впечатление завръщането на доскоро контузените бранители Георги Терзиев и Йордан Минев, а атаката ще води Юнес Хамза. Сред титулярите на ЦСКА пък започва най-новото попълнение Тончи Кукоч, който ще играе като ляв бек. Изненадващо на пейката остават Тони Силва и Денис Причиненко, които са двама от най-добре представящите се футболисти от началото на сезона.

Крилото на ЦСКА Тони Силва отново е обект на засилен интерес от страна на други клубове. Португалецът е попаднал в плановете на Брюж, руснаци и... Лудогорец.

От "Армията" са заковали на Силва цена от 1,5 милиона евро, която Брюж след дълги преговори е склонил да плати. Белгийцте настояват сделката да стане още в този трансферен прозорец.

От Лудогорец също проучват шанс да привлекат талантливия играч, след като Йерон Луму бе освободен. Тони Силва натрупа опит в "А" група, а и престоят в Ливърпул преди това му дава допълнително самочувствие за големи битки. Шефовете на разградчани изчакват евентуално класиране за групите на Шампионската лига, когато ще са готови да надцакат конкуренцията. Руски клуб също има възможност да плати за правата на португалеца от ЦСКА. Още през следващата седмица се очаква развитие по трансфера. Не е изключено към Тони Силва да постъпят още оферти. Запитвания към крилото на ЦСКА има от повечето водещи първенства в Европа.