Съхраняват величието на руската нация чрез спермата на Путин?

Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза

„Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина

Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната.

Елена Мизулина е известна с екстравагантните си политически предложения. Тя подкрепяше закона на Дима Яковлев за забрана на американците да осиновяват руски деца. Тя е известна и с други странни и дори профашистки идеи, които трябва да гарантират „чистотата“ на руската нация. Наскоро името й отново влезе в обръщение с предложението всички останали в Русия евреи да напуснат страната.

Спорната депутатка се прочу и с идеята си, че младите жени първо трябва да родят дете и тогава могат да започнат да учат висше образование. Аргументацията – че сега рускините много се бавили и раждали много късно. Мизулина е активен борец срешу гейове, лесбийки, за забрана на абортите, известна с антилибералните си изказвания и възгледи.