Бареков: Не искам да дюдюкам вече на площада! Искам да имам европейски имидж!

Щ

"Oпитвам се да градя европейски имидж, все пак аз съм шеф в групата на консерваторите и не ми отива да дюдюкам на площада. Затова затворих страницата с омразата към Борисов, дори не го споменавам вече, но не приемам тезата , че са ме скрили в чекмедже. Сградата на европарламента не е чекмедже", сподели в студиото на БТВ лидерът на Цензурата Николай Бареков. Новоизлюпеният политик, който ни обещаваше от екрана да бъде следващия премиер днес е разочарован.

"Няма как да съм премиер с 15 депутата. Ако имах като Бойко Борисов 84, може би щях да опитам", изтъкна Бареков.

"Не съм съвсем в час какво става тука, но разбрах, че са се скарали хората от ББЦ и ГЕРБ и вестниците пишат, че ГЕРБ ме ошамарили. Ама какъв шамар, аз съм на 3000 км от тук, приплака смиреният вече Бареков. Но ще си подложа бузата за още един шамар, дано правителството тръгне, допълни той. Бареков обясни, че иска да прояви друго, европейско поведение.

Има си избори, на тези избори има ясни резултати. Нас никой не ни кани и не ни търси, не сме част от тези сделки. Предпочитаме да има независимо от ДПС правителство и ние да останем опозиция, казва Бареков.

"За мен най-важно е да съставим парламент, защото съгласете се, че е по-добре да ръководят ГЕРБ, от колкото да няма правителство. Ние искаме да помогнем да се състави нова власт, а след това да сме опозиция", каза още лидерът на ББЦ.

За "недоразумението" в редиците на ББЦ-ММА боецът  Борислав Иглев, който не знае името на шефа на ДАНС Бареков с облекчение сподели: Добре, че не каза Делян Пеевски ръководи ДАНС. Открих на протестите срещу Пеевски, той тепърва ще се развива. И аз не знам кой е шеф на ДАНС, някой си Котаранчев....Не го подигравайте, защото ще се уверите в качествата му", препоръча евродепутатът.

Анна Баракова е едно голямо чудо в системата. Тя беше докарана в ББЦ от Калина Крумова, за да участва в евромайки", разкри Бареков.

Той е категоричен, че Баракова не е заплашвана.