Новата звезда 13/ 13 от ББЦ : Страхувам се! Откраднаха ми котето!

Баракова не знае чий е паметника пред НС

Номер 13 в листата на ББЦ е Ана Баракова, която стана втора и зае мястото на лидера на ББЦ Николай Бареков стана независима депутатка, преди да положи клетва. Люспата от Цензурата е учителка, но признава, че е заплашена от съпартийците си да се откаже от депутатската банка.

"Очевидно е влизано в дома ми, очевидно някой е претърсвал вещите ми. Котето ми, любимото ми котенце, което бе опитомено, изчезна безследно" - това заяви депутатка Анна Баракова, която още преди да се е заклела обяви, че ще е независим народен представител, а не член на ПГ на ББЦ.

" Амбициозната изрусена млада дама се прочу с „отлюспването си“ от ББЦ, след което заяви, че е била преследвана от хората на Бареков и че се страхува за себе си.„Добре, че застанах пред телевизията като реакция на защита. Защото Бареков каза, че изборът ми е бил „плод на грешка“, коментира Баракова пред камерата на „Карай направо“ и журналистката Диана Найденова.

Амбициозната млада дама заяви, че скоро ще се премести в София, заедно с майка си. „А мъжът, с когото живееш?“, попита я Найденова. „А, те отношенията ни отдавна са се влошили“, сведе поглед Баракова, но журналистката я успокои, че мъже в София колкото щещ. 

Не така обаче стоят нещата с модата.

"Като се прибера в Пловдив, ще се срещна с моя приятелка дизайнерка и понеже вече съм отслабнала, ще си ушия нови дрехи“, закахъри се новата депутатка.
„Аз съм много силен характер, след заклеването няма кой да ми седне на депутатското място“, увери Анна Баракова.

Оказа се обаче, че тя няма и бегла представа чий е паметникът пред Народното събрание. Очевидно Баракова разчита на визия и вталена фигура, за да се придвижи по стълбицата на кариерата.