Бареков се закани: Като стана премиер – ще тропна по масата!

Разликата между него и другите политически лидери била, че само той говорел аргументирано

Като стана премиер – ще тропна по масата и ще има нов ред! За това се закани лидерът на България без цензура Николай Бареков е ефира на БТВ. Политикът обясни, че партията му ще е незаобиколим фактор след 5-ти октомври.

Той обясни, че ако вземе властта, ще извади цената за зелената електроенергия от микса за формиране на цената на тока, както и разтрогване на договорите с ЕРП-тата, но в същото време не успя да обясни как ще прескочи европейското законодателство по тези теми.

„Без ББЦ няма да има стабилно правителство. Разликата между мен и Сидеров разликата е голяма, аз съм приет в Европа, аз съм проевропейки ориентиран” опроверга той зачестилите сравнения с лидера на „Атака” Волен Сидеров. Бареков отказа да коментира критиките от един от най-близките му хора в партията Ангел Славчев, който наскоро го напусна.

За първи път българска партия блокира три гранични, но автобусите не пристигнаха. В петък пак сме там, очакват се около 200-300 автобуса с турски граждани, които идват уж за празника. Ще има около 15 000 души, които ще гласуват два пъти – един път в Турция и един път в България” предупреди той.