Внукът на Георги Димитров се размечта: иска Путин за водач на листата на БСП

Кандидат депутат от квотата на Коминтерна !

Внукът на Георги Димитров – Георги има своята рецепта как БСП да победи Бойко Борисов на предстоящия парламентарен вот. 

Истината е във Владимир Путин.

”Ех, ако беше водач на всички листи в БСП щяхме да размажем всичко живо на изборите. Нямаше да правим кампания, просто щяхме да гледаме мача по телевизията”, мечтае в статуси в социалната мрежа Фейсбук внукът и кандидат за депутат в БСП за 24 МИР София Георги Бойков Димитров. 

На шега го определят, че е попаднал сред избраниците от квотата на Коминтерна. Освен него от същата квота са и дъщерята на някогашния шеф на "Изкуство и култура" към ЦК на БКП Павел Матев, внукът на бившия Живков съветник Стоян Михайлов, дъщерята на Нора Ананиева и др. (вероятно като компенсация за липсата на сина на Димитър Станишев и внучката на Тодор Живков)

„СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, БРАТЯ И СЕСТРИ!
ДНЕС ОКОНЧАТЕЛНО РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ В КЪРВАВА БИТКА 10-ТО МЯСТО В ЛИСТАТА НА БСП ЗА 24 МИР-СОФИЯ.
С МОЯ НОМЕР ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ДОКАЖА, ЧЕ СЛЕД 25 ГОДИНИ ЗАБРАНА СОЦИАЛИЗМЪТ НА РОДНА ЗЕМЯ ТРЪГВА В АТАКА!
ПРОГРАМАТА Я ЗНАЕТЕ, ЗАЩОТО ТЯ Е ВАША.
СОЦИАЛИЗЪМ, ЕВРАЗИЯ, РУСИЯ!

ВАШИЯ ПРЕФЕРЕНЦИАЛЕН ВОТ - УДАР В ДЕСЯТКАТА!”, агитира кандидат-депутатът в мрежата и се надява, че чудото Момчил Неков ще проработи.
А иначе съратниците му в партията го определят като особено праволинеен.За него и предишното ръководство, водено от сина на бившия член на политбюро Димитър Станишев – Сергей и сегашното ръководство с лидер Михаил Миков е прекалено "дясно”. Увлича се и от безумните идеи на Волен Сидеров и „Атака” – „ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА МОНОПОЛА И ИКОНОМИЧЕСКИЯ ОКУПАТОР,
ПЛАНА СИДЕРОВ СЪВПАДА НА 60 % С ПЛАНА ДИМИТРОВ”, споделя кандидатът за народен представител. Предлага „НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ОКУПАТОРИ, НАРИЧАНИ ЗА КРАТКО ИНВЕСТИТОРИ И КОНЦЕСИОНЕРИ, след тях и служебното правителство под ножа.

Внукът приема поздрави за 9 септември „СМЪРТ НА ФАШИЗМА-СВОБОДА НА НАРОДА!Честит празник, другарю Димитров”