​ДПС залива изселниците с пропаганда за Радев: Защитник на ЕС, НАТО и турците

Паралелно в южната ни съседка върви черен пиар за Цачева - най-големия враг на етноса и мюсюлманите

Чрез структурите си в Турция ДПС са подели мощна пропаганда в подкрепа на кандидата на БСП Румен Радев, който за втория тур официално получи рамо и от Сараите в София. От снощи в изселническите квартали в Бурса, Истанбул, Гебзе, Чорлу, Измир и други масово се раздават листовки с образа на пенсионирания генерал, в които се дават кратки биографични разяснения за професионалната му кариера, но дебело се подчертава, че той е противник на Бойко Борисов, подал е оставка заради него(премълчава се, че се е пенсионирал), но освен това, че е привърженик на ЕС и НАТО, не обича дискриминацията, отнася се с уважение към турците и етносите(виж в галерия, б.р.). Това съобщиха за Faktor.bg колеги журналисти от Бурса, които са станали свидетели на манипулативната пропаганда. Според тях застъпници на ДПС раздават листовките по къщите и кафенетата и уговарят хората как ще бъдат превозвани в неделя до секциите.

Паралелно с пропагандата за Румен Радев в Труция върви и тежък черен пиар срещу проевропейския кандидат на ГЕРБ Цецка Цачева(виж в галерия, б.р.). В специално разпространявани позиви, тя е обвинена за всички законодателни грехове, свързани със съдбата на изселниците. Човекът на ГЕРБ е обвинен във всички смъртни грехове – от забраната за говорене на турски език, изборните промени, уволнения от държавната администрация на хиляди турци, включително и до забраните на молитвите към Аллах.(виж по-долу превода на български, б.р.)

За черния пиар срещу Цачева отново стоят активисти на ДПС, категорични са журналисти от Бурса. Според тях организацията и агитацията сред изселниците е много по-масирана и настъпателна, отколкото когато се гласува на парламентарни избори за ДПС.

Разкритията от Турция показват в истинска светлина пропагандната кампания на Румен Радев. По време на снощния дебат по БНТ той нападна опонента си, че е кандидатура на Анкара и Ердоган и ще бъде избрана реално с гласовете на турци, които сякаш не са български граждани. Радев използва похватите на комунистите – публично имат едно говорене, но реално мислят и вършат обратното. Реално обаче агитацията в полза на пенсионирания генерал е изключително мощна в южната ни съседка, като в разпространяваните позиви се набляга на неговите чувства към турците, а от екрана се лее омраза. Действията на ДПС В Турция се потвърждават и от сондажите на социлозите от „Алфа рисърч“. Боряна Димитрова е категорична, че 90% от гласовете на ДПС ще отидат за Румен Радев.

Така отново падат маските на лицемерието, а за българите остава да направят лична преценка за истинския образ на човека, който иска следващите пет години да представлява нацията.

Вижте преводите на пропагандните брошури:

Генерал Румен РАДЕВ

България,

Независим кандидат за президент

Избори 13 ноември, № 13 в бюлетината

(пропуснат е превода на автобиографичната част за Радев, б.р. )

Поради проблеми с Бойко Борисов и ПП ГЕРБ по време на служба, подава оставка и се кандидатира за президент

Поддръжник/ Защитник на НАТО и ЕС

Един човек, необичащ дискриминацията, отнасящ се еднакво с турци и други етноси!


Кандидатът на Бойко Борисов с номер 17

Насилието, което е упражнил настоящият кандидат на ГЕРБ за президент и член на бившата комунистическа партия:

  • 2011 г. с промените в Изборния кодекс - възпрепятства правото на гражданите с двойно гражданство да гласуват на местните избори
  • 2012 г. с промените в Изборния кодекс - забрана за говорене на турски език по време на предизборна кампания
  • 2009 г. – 2014 г. в периода ГЕРБ уволни хиляди турци, повечето от които млади хора
  • 2015 г. приемането на проекта за т. нар. „арменски геноцид“
  • 2016 г. приемане на законопроект за забрана на носенето на бурки, ограничаващ религиозната свобода на мюсюлманите живеещи в страната
  • 2016 г. чрез промени в Изборния кодекс – намаляване на изборните секции в Турция от 130 на 35
  • 2016 г. месец юли, съюзът на враговете на турците (Патриотичен фронт) - коалиционен партньор на ГЕРБ, внесе законопроект, обхващащ всички религиозни богослужения, включително и езана – призив за молитва към мюсюлманите, да се изпълняват само на български език
  • 6 ноември 2016 г. на първия тур на президентските избори забрани в изборните секции да се говори на турски език

Името, което стои начело на всички тези предложения, насочени към турците, живеещи в България и тези, които са се изселили в Турция е председателят на Народното събрание на Р България и кандидат на ГЕРБ за президент – Цецка Цачева.

Цачева е кандидата на ГЕРБ с номер 17, кандидата на партията, която преди изборите ясно заяви, че не иска гласовете на турците.

На 13-ти ноември, на втория тур на изборите използвайте правилно правото си на глас. Решението е във вашите ръце.