Босия пак обстрелва депутати с развалени домати

Носят вина за убийствата по пътищата, не взимат никакви мерки

Развален домат полетя тази сутрин по червения депутат Таско Ерменков. Стрелецът пред Народното събрание отново се оказа вечният бунтар Николай Колев – Босия. Вчера, в началото на есенната сесия на парламента, той обстрелва народните любимци.

Задържаха ме в МВР, но после ме пуснаха. Днес пак съм тук за да изразя протеста си срещу законодателната дейност на депутатите. Конкретният ми протест е срещу нежеланието да се спрат убийствата по пътищата на страната. Корупцията в този сектор е огромна. Освен, че много хора карат без книжки, огромен е броят и на тези, които срещу заплащане придобиват свидетелства за правоуправление, а са неграмотни и не познават правилата за движение, обяснява Босия. Според него това е причината за огромната смърт по пътищата, а държавата не взима никакви мерки.

Босия обясни, че само тази година за подобни акции е арестуван четири пъти, а българският съд се е произнесъл, че използването на яйца, домати и др. са допустими по време на протести. Колев разкри още, че за акциите си подбира зрели, развалени и мухлясали домати.