Застреляният снощи в Казичане е Боби Белята – приятел на Таки

Христофорос Аманатидис-Таки изчезна от България в началото на 2009 г. и се установи в Дубай. Дотогава по него са се водили само оперативни разработки, но никога не е бил притесняван от обвинения и съд за разпространение на дрога

Застреляният снощи в Казичане вече е известен – това е Борис Борисов-Белята – приятел на издирвания от Интерпол Христофорос Аманатидис-Таки

Борис Борисов има участия в няколко фирми, между които "Б анд Б тийм", "Бонико пропъртийз", "СРБ 97", "Сдружение на действащите автомобилни състезатели" и др. Освен това той е автомобилен състезател. В последните 10 г. печели призови места на първенства в България и чужбина.

Соченият години наред за наркобос номер 1 Христофорос Аманатидис-Таки изчезна от България в началото на 2009 г. и се установи в Дубай. Дотогава по него са се водили само оперативни разработки, но никога не е бил притесняван от обвинения и съд за разпространение на дрога. След бягството на боса срещу него и хората му бяха образувани две наказателни производства.

Според данните, събирани за групата на Таки, той е лидер от началото на 2007-а до края на 2008 г., когато изчезва от България. След това бандата се ръководи от Христо Вартерян-Исуса, който също изчезва. Оперативни данни от МВР сочат, че Вартерян е жив и се намира в чужбина. Според разследването след изчезването на Исуса групата на Таки се поема от автомобилния състезател Борис Борисов, известен като Боби Белята.

Боби Белята и Таки са приятели от деца, разказват техни връстници от столичния квартал "Люлин". Двамата навлизат заедно и в престъпните среди. Още като тийнейджъри започват с кражби, след това се ориентират към рекет на автосервизи, а накрая и към наркотиците. В края на 90-те години се опитват да започнат легален бизнес, но начинанието не успява. Борис Борисов-Белята вече има условна присъда за взрив на автомобил.