​Цветанов в Гърмен: Трябва да работим обединени и в интерес на гражданите

Силата на ГЕРБ е, че имаме здрави и сплотени структури в цялата страна. Затова провеждаме тези регулярни срещи, за да обсъдим проблемите и да споделим своите идеи за разрешаването им. Основен принцип за ГЕРБ е да работим заедно и в интерес на гражданите. Tова каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Гърмен. “Важно е да спечелим президентските избори, защото това ще даде една допълнителна устойчивост на страната ни в условията на усложнена международна обстановка”, обясни Цветанов. Той посочи, че в Гърмен има натрупано съдържание, свързано както с темата за ромския квартал “Кремиковци”, така и със спецификата на малките населени места.

„Основна цел сега е организацията на ГЕРБ в Гърмен да се консолидира , да загърбим различията и обединени да работим за победата на ГЕРБ в предстоящите президентски избори”, каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов подчерта, че ГЕРБ една стабилна партия, в която дори когато има различни мнения, има чуваемост и диалог.

На днешната среща бе взето решение временното общинско ръководство на структурата на ГЕРБ в Гърмен да остане до провеждането на президентските избори в страната.