​Сидеров се зарече: Пак братушките ще ни освобождават

Войната е факт, готвим 22 учения със САЩ, никога това не е било, алармира русофилът

Очаквам да започне скоро разследване срещу мен, искат да ме изкарат враг и ДАНС да ме разследва. Ако аз съм руски шпионин, то какъв е Борисов дето се целува с Ердоган. Това обяви по Би Ти Ви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, опитвайки се да се представи за жертва на Запада.

Сидеров е категоричен, че се намираме в ситуация на ескалиращо военно напрежение.

6 военни американски кораба има в Черно море, в Ново село се готвят общи учения с американците - 22 учения общи със САЩ, това са по две на месец, кога се е случвало подобно нещо у нас. Кога по времето на Варшавския договор това се правело. Но Военното министерство бяга от проблема,  крият се от отговори. Как Русия да не е притеснена от случващото се близо до нейните граници?, защити Кремъл, представящият се за български националист. Според него и военният министър, и външният говорят едни казионни приказки, а реално се намираме на огневата линия.

Тя върви, войната е факт. Украинската власт избива мирни хора, това са потресаващи неща, всичко се случва по зверски начин, а в България се правим, че нищо не става. Нашите министерства се правят на марионетки в голямата игра. Българската държава влезе в капана на САЩ и Европа и признаваме украинското правителство, което стана факт след преврат. Европейският елит е силно раздвоен и все повече смята, че не трябва да продължават санкциите срещу Русия. С чужди ръце САЩ се опитва да раздухва конфликта, готвят се за Трета световна война, след като се решиха да изпращат оръжие на украинците, за да се борят срещу Русия, обясни позициите си защитникът на Русия. 

Той заяви, че вчера е предложил да се закрият четирите бази на САЩ у нас, но всички в парламента се обявили против него.

Но трябва да се знае, ако се наложи  - пак руснаците ще ни освобождават, няма кой друг да ни се притече. Пак братушките ще се намесят, зарече се националистът, който напоследък се проявява повече като русофил.

Сидеров обаче пропусна да каже от кого ще ни освобождават московците.