К. Добрев: Ръководството на БСП да каже кой е взимал по 40 хиляди лева на месец от КТБ

Кампания за намирането на тефтера на Златанов и връщането му в прокуратурата предлага Добрев

"Тефтерчето на Филип Златанов е истинско, защото записаното беше потвърдено от хората, с които се срещнахме в Комисията. Решението на Комисията, освен това, беше подписано от всички членове", заяви Кирил Добрев, който донесе в студиото на бТВ копие от изчезналите тефтери. 

Добрев предложи на водещия да започнат кампания за намирането на тефтера и връщането му в прокуратурата.

"И.Ф е разкъртила кметовете по Монтана - всеки е бил на синджирката в продължение на години. И.Ф. е Искра Фидосова, кметовете го потвърдиха.Емил Димитров е побъркан в тефтера, тъй като е бил неудобен и неконтрулируем. Записаното в тефтера е истина", категоричен беше Добрев.

"Ако иска, Михаил Миков може да стартира реформи в БСП, но аз не виждам желание у него да го прави", коментира неотдавнашните промени в ръководството на партията Добрев и добави, че е получил над 1000 писма в подкрепа на позицията му срещу "вечната тричленка в БСП - Димитър Дъбов, Екатерина Николова и Евгени Узунов".

Добрев съобщи, че получил и заплахи за вадене на папки срещу него. 

"Какви папки? Аз съм бил само на 18 години, когато е приключено с ДС, няма как да съм в каквито и да е папки".

"Нека се съберат там и да кажат кой е взимал по 40 хиляди лева на месец от КТБ", призова ръководството Добрев, който отрече да знае за кого е говорил Георги Гергов, който твърди, че представител на ръководството на БСП е вземал тази сума ежемесечно.

"БСП е в менгеме. Всички гласове, които загубихме, отидоха в патриоти, Атака, АБВ. Ние трябва да намерим своето място в парламента, трябва максимално бързо да намерим изход", каза още Добрев.