М. Андреев: Ако Реформаторите не приемат опцията на ГЕРБ, значи работят за задкулисието

Местан знае, че за да компрометира всяко управление, начинът е да го подкрепя, напомни политикът

Опцията Реформаторският блок да не приемат опцията на ГЕРБ, значи не искат да работят за разбиване на задкулисието. Ако ДПС влезе във властта – ще си подам оставката, защото това е подмяна на вота. Избирателят е очаквал дясно-центриска управление, а не други коалиции. Това заяви представителят на Гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев в ефира на Нова ТВ. „Възможно ли РБ е въртят позицията, заради това, че техен министър с пари в КТБ?” попита той.

„Ще влезна в челен сблъсък с Местан, защото той е излъгал държавата, когато в миналото като кандидат-депутат от СДС е подписал декларация, че не е бил агент на ДС. Не мога да работя с подобни хора в Парламента.

Местан знае, че за да компрометира всяко управление, начинът е да го подкрепя. Ако ни е си вършим нашатадясно-центриска политика , никой не може да ни компрометира.” обясни политикът.

Относно позицията на ВМРО – той попита дали те са в коалицията ли са в ДПС. Андреев напомни, че ВМРО са били заедно на изборите през 2001 в Симитли, в Пещера и в други общини.

„Не намирам за добра идея да се предложи правителство на малцинството –така има вариант за нови избори. Полезно е да се работи с Патриотичния фронт по определени теми и политики.” обясни той.